avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate gabicraiu

Activitate gabicraiu

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: Petitul unei cereri de chemare in judecata care are ca obiect somatia de plata pentru o factura de penalitati, emisa conform unui contract dintre doua persoane juridice, cuprinde penalitati calculate pentru zile de intarziare pe debit + TVA. Este corect, in situatia in care respectiva parte isi recupereaza TVA-ul? Ce cadru legal este aplicabil calcului penalitatilor si dobanzilor?
Va multumesc!
Buna ziua! Va rog, spuneti-mi care sunt ultimele actele normative aparute in domeniul compensarii datoriilor catre buget?
Multumesc!
Răspuns la discuția procent deducere TVA ???
Un raspuns complet si la obiect, pentru care multumesc!!!
Răspuns la discuția procent deducere TVA ???
in principiu...asta am crezut si eu...aveam insa nevoia de un raspuns din partea cuiva cu adevarat documentat...
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Prin OG 24/07.06.2012 s-a modificat parte din art.21 din Legea 571/2003 privind Codul fiscal. Cheltuielile deductibile nu mai sunt integrale, ci doar in proportie de 50%, exceptand cazurile prevazute in mod evident. Intrebarea mea este: Ce se intampla cu impozitul pe taxa auto, cheltuielile efectuate cu asigurarile auto sau cheltuielile cu ratele de leasing?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde....pe numele cui este casa?
Răspuns la discuția Amenintare
se poate ca rolul mesajelor tocmai acesta sa fie, sa va sperie. iar daca destinatarul isi lasa numarul de telefon vizibil, incercati sa aflati identitatea acestuia. indiferent de rezultat, va sfatuiesc sa stati totusi de vorba cu organele de politie.
folositi-va de refuzul primirii consemnat de angajatul curierului rapid, dati un exemplar de pe notificarea rezilierii si unui angajat de-al lor, cu mentionarea numelui, prenumelui, functiei detinute de acesta si semnatura de primire (daca e legal angajat sau nu e treaba lor). Fiti singur ca avand aceste doua dovezi de transmitere a notificarii de reziliere, sunteti acoperit in instanta, daca vor dori sa va dea in judecata!
daca dv. sunteti mostenitorul de drept, puteti inainta o adresa cu confirmare de primire catre cei ce detin acest certificat, iar daca acestia nu dau curs solicitarii dv, abia dupa aceea puteti sa luati legatura cu un mediator.