avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate aydaayda

Activitate aydaayda

Discuție cum sa fac?
buna am o problema ,si nu stiu cum sa o rezolv.
Am trait in concubinaj din care a rezultat un baietel ,pt ca nu ne mai intelegeam am hotarat sa ne despartim.
Eu vreau sa plec sa muncesc in italia dar tatal nu vrea sa imi dea procura,nu lam dat in judecata pt pensie alimentara,si nu am pretentie la nimic imi doresc doar sa imi dea procura.
El nu are un comportament prea frumos cu copilul deci imi este frica sa il las cu el,pt ca se enerveaza repede si devine violent.
Ce demersuri trebuie sa fac pt.a imi lua copilul cu mine.
Răspuns la discuția se poateface vanzare-cumparare?
mai am o intrebare si nu va mai deranjez.
cam cat ma costa toate demersurile (onorariu+taxe )si ce mai trebuie?
Răspuns la discuția se poateface vanzare-cumparare?
mersi mult
Răspuns la discuția se poateface vanzare-cumparare?
mersi de rasuns,problema e ca nu am mentionat ca sora mea este propietar din 2004 iar eu nu am stiut pana acum o saptamana.tot se mai poate anula contractu?
Răspuns la discuția se poateface vanzare-cumparare?
da este exact cum ati inteles d-voastra,multumesc pt informatie.
am fost la notar cu actele si a confirmat spusele d-voastra.
nu se poate face nimic decat cu acordul cumnatului dar,el nu vrea,este si bolnav si trebuie sa aduc de la medic specialist ca este in sanatos mintal etc.
multumesc pt raspuns dar eu mam blocat si nu stiu ce sa mai fac,mama mea e suparata ,ea a zis ca a vrut altceva dar se pare ca sora a facut ce a vrut ea ,asi putea sa o atac in tribunal cred dupa mintea mea cum ca tata nu vedea si mama nu stie carte?
buna ziua,asi dori daca se poate sa mi se dea un raspunsla intrebarea mea:
sora mea a facut vanzare cumparare la casa parintilor mei,in contract este trecut si cumnatul meu dar el nu a semnat.tatal meu a decedat si acum a ramas doar mama ,eu am grija de ia pt ca sora mea nu poate,mama ia spus sa imi dea actele casei sa le trec pe numele meu,dar am vazut ca nu e trecuta nici o clauza cum ca trebuie sa intre in drepturi dupa moartea parintilor,cu alte cuvinte ea isi pune palma in buzunar si pleaca si ramane cu casa.ea a zis ca renunta la casa dar trebuie sai dau bani care ia cheltuit, deacord dar ,intrebarea mea este,pot sa trec casa pe numele meu daca e trecut si cumnatul meu dar el nu a semnat?