avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ContSters264774

Activitate ContSters264774

Am intrebat daca inscrierea in registrul agricol al actului notarial de vinzare cumparare ma ajuta sa inlatur chitanta de mina . Am gasit actul inregistrat in anul 2002 . Uitasem ca afost inregistrat . Poate sa - mi rapunda cineva ?
Răspuns la discuția prezentare la proces
multumesc pentru raspuns
caliopi6 a scris:

Nu cumva a inceput sa curga cel putin din anul 2002 cind s-a facut vinzarea notarial ??Practic intre 1997 cind s-a facut chitanta ca promisiune de vinzare , si 2002 cind s-a vindut notarial , proprietarul treimii era promitentul vinzator (in cazul in care in chitanta scrie ''avans'' sau alta clauza care nu o fi fost indeplinita). In 2002 s-a incheiat actul notarial . Presupun ca atuci a luat in posesie treimea ideala a vizatorului . Iar ''stapinirea'' ''chitantistului'' a fost intrerupta de catre prorietar (spun proprietar deoarece exista cineva cu act notarial nu cu o promisiune de plata )Ce parere aveti ?
Ne edificam pe data de 23 cind merg sa vad dosarl si ce scrie in chitanta daca ea exista .

Oricum ar fi , ca exista sau nu exista acea chitanta , eu nu o recunosc in ruptul capului . Chitantistul vede el ce face cu hirtia aia . Pai ce sa mai spun ?

Cel care a cumparat de la tatal meu cu act notarial , a platit in fata notarului . Eu care cumpar de la acesta , am facut antecontract la notar si am platit avans in fata notarului . Se ce sa vezi !! Apare ''o chitanta '' dupa 15 ani . fix !! EEEEEEE NA !

Sa presupunem ca exisra nenorocita de chitanta . Eu nu am mai avut legatuta cu tatal meu inca din anul 1995 , nici nu mai stiu cind si unde l-a ingropat . Am fost alungat si haituit din casa , vai de capul meu .Nu am nici un inscris in original de la el , habar nu am unde ar fi unul in consecinta nu recunosc scrisul din chitanta , nu este scrisul lui , si gata . In concluzie ce face cu chitanta ?? NU ESTE SCRISUL LUI .

Am descoperit faptul ca aceasta cota de 1/3 figureaza ca inscrisa in REGISTRUL AGRICOL l comunei Telega cu specificatia '' proprietari pe terenul si constructiile din punctul ''AXASA'' SUNT ; N.V. , mostenitori N.C. si proprietar C.A. , cu cite o cota indiviza de 1/3 . Modificarile s-au facut conform cererilor nr.....de catre N.C. si C.A. Adica de catre noi cei care avem acte notariale . CHITANTISTII sunt mostenitorii .

Ce parere aveti despre noua mea descoperire ? Ma ajuta cu ceva la inlaturarea ''chitantei'' ???
Sa inteleg ca pe acea chitanta sunt doua semnaturi ale aceluiasi om , atit la vinzator cit si la cumparator , iar instanta i-a acordat tiltu de proprietate ??
Daca este asa , in speta asta trebuie sa ia parte si un psihiatru.
Nu cumva a inceput sa curga cel putin din anul 2002 cind s-a facut vinzarea notarial ??Practic intre 1997 cind s-a facut chitanta ca promisiune de vinzare , si 2002 cind s-a vindut notarial , proprietarul treimii era promitentul vinzator (in cazul in care in chitanta scrie ''avans'' sau alta clauza care nu o fi fost indeplinita). In 2002 s-a incheiat actul notarial . Presupun ca atuci a luat in posesie treimea ideala a vizatorului . Iar ''stapinirea'' ''chitantistului'' a fost intrerupta de catre prorietar (spun proprietar deoarece exista cineva cu act notarial nu cu o promisiune de plata )Ce parere aveti ?
Ne edificam pe data de 23 cind merg sa vad dosarl si ce scrie in chitanta daca ea exista .

Oricum ar fi , ca exista sau nu exista acea chitanta , eu nu o recunosc in ruptul capului . Chitantistul vede el ce face cu hirtia aia . Pai ce sa mai spun ?

Cel care a cumparat de la tatal meu cu act notarial , a platit in fata notarului . Eu care cumpar de la acesta , am facut antecontract la notar si am platit avans in fata notarului . Se ce sa vezi !! Apare ''o chitanta '' dupa 15 ani . fix !! EEEEEEE NA !
Pretinde ca aceasta chitanta este din 1997 ....cel care a cumparat cu act notarial , a cumparat in 2002 . Nu se poate intabula . Nu este cadastru iar abia acum am dechis actiune de partaj judiciar . Astept sa ''scoata'' ''chitanta'' si vedem ce si cum . Este posibil sa fie . Esteposibil ca tatal meu sa fi incercat sa vinda astora dae daca nu si-au dus la bun sfirsit intelegerea sa-i fi abandonat...vedem .
Carte funciara NU . Sunt 3 coproprietari cu cite1/3 . Eu am 1/3 act notarial (nu sunt amestecat in chestia cu chitanta) ,alta 1/3 ,vindut de tata unei persoane straine de famile si inca 1/3 are un var al meu(acesta invoca chitanta cum ca tata i-a vindut cu acea chitanta de mina , inainte de avinde la notariat) Eu nu am vazut chitanta(pe bune) nu stiu ce scrie daca scrie in ea . ei spun ca au chitanta din data de 13 oct1997 , iar cel care a cumparat notarial a cumparat in 2002 .Sunt interesat de aceasta speta deoarece am facut eu un antecontract notarial pe treimea asta pe care o revedica ala cu chitanta lui de mina ....care din 1997 pina acum nu a spus nimic , tata a decedat si uite situatie
:tease:
corect !!
nu se recunoaste inscrisul stop.prescriptie stop (1997 citanta -2002 cumparat act autentic stop.si sa faca ce or vrea stop.
Eu tot repet ! Nu arecalitatea de MOSTENITOR !! Omul care nu are nici o legatura cu famila , a cumparat cu act autentic ! NOTARIAL ! - vinzatorul mort -
''Repetitio mater studiorum est ''#-o