avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Activitate flawrin28

Activitate flawrin28

Răspuns la discuția poprire salariu
din pacate inca nu sunt chiar lamurit in aceasta problema,as aprecia daca cineva mi-ar raspunde la ultimele intrebari,multumesc
Răspuns la discuția poprire salariu
Ce are firma de facut? Pur si simplu vireaza 1/3 din salariu in contul trecut in instiintare? Sau trebuie sa trimita vreun document sau adresa ceva catre executor? Nu pot sa virez eu dintr-un oarecare cont,lunar,sau cum pot sa fac eu plata fara sa mai implic firma in treaba asta?
Răspuns la discuția poprire salariu
multumesc pentru raspuns si interes,legile le-am citit si eu dar neavand experienta in domeniu mi-e greu sa le si inteleg,as aprecia totusi niste raspunsuri la intrebarea pot plati lunar eu, fara ca firma sa aiba vreo legatura?
E destul de frustrant si asa cu poprirea infiintata si as vrea sa fac in asa fel ca aceasta poprire sa nu imi pericliteze locul de munca.
Discuție poprire salariu
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in infiintarea popririi dar eu in calitate de debitor si angajat al firmei vreau sa virez creditorului 1/3 din salariu,o pot face considerandu-se ca si poprire?
Stiind ca neinfiintarea popririi de catre firma atrage de la sine chiar poprirea tertului,va intreb porirea tertului se va face cu acei 1/3 care mi-ar fi fost popriti mie sau cu ce suma pana la achitarea datoriei?

Multumesc