avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate sebastian73

Activitate sebastian73

Un funcționar public nu poate lucra la aceeași instituție cu un alt contract. Poziție agreată de ANFP. Majorarea de pana la 50% se acorda in cadrul celor 8ore de lucru. Daca din norma lunara de lucru, 8 ore *Nr zile lucrătoare, ai lucrat peste 80 ore adică cel puțin 81ore pt proiect atunci ai dreptul la majorare. Atenție la pontajul pt proiect.
aceeasi situatie o am si eu si nu cred ca e normal. daca ati gasit o solutie va rog sa-mi spune-ti si mie s_covaciu@yahoo.com
As dori sa ma lamuresc asupra modului de promovare in treapta a functionarului public. Problema este din punct de vedere a modului de stabilire a salariului de baza si nu a incadrarii. In speta daca un functionar public trece de la gradul de asistent la cel principal in momentul recalcularii salariului se face trimitere la salariul corespunzator treptei 3 de salarizare din dar datorita noi legi din 2010 nu se mai poate promova pe treptele urmatoare in consecinta o noua reincadrare se va putea face peste trei ani cand va trece in grad superior, aici ramanand pe treapta 3 de salarizare pana la pensionare. Va rog ajutatima pentru eu consider ca este o nedreptate acest mod de recalculare a salariului si nu i-mi vine sa cred ca asa este.