avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate floringarcea

Activitate floringarcea

va rog mult sa ma clarificati si pe mine. Comerciant persoana fizica,ce este? Un pfa cu cod caen 0149 cresterea animalelor,infintat special pentru accesarea masurii 141,fara casa de marcat,fara sa emita vreo factura, are calitatea de comerciant persoana fizica,sau nu?
Răspuns la discuția Pfa-ul e comerciant sau nu?
cu acest pfa,infintat in acest regim special,prin care am un proiect pe masura 141,pe animalele din gospodarie. Nu am casa de marcat,nu am facturier,doar primesc suventile agricole.deci sunt sau nu comerciant.va multumesc.
un pfa cu cod caen cresterea altor animale este comerciant sau nu. mentionez nu am vandut nimic cu el, nici o factura.
Răspuns la discuția important
nu am folosit functia.sunt viceprimar nu primar. ales din 2008. in 2011 am infinitat iun pfa cu cod caen cresterea altor animale(apicultura). avand familii de albine. nu am angajati, nu fac comert.
Discuție important
sunt viceprimar,si detin un PFA ,necesar pentru accesarea de fonduri,in cresterea animalelor.deci sunt fermier pfa. Obiectul de activitate este cresterea animalelor(apicultura).este vreo inconpatibilitate.nu am magazin,comert,pe acest pfa.doar pt cresterea famililor de albine,si primirea de suventi de la uniune.primesc 1500 euro pe an.multumesc