avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate liliana11

Activitate liliana11

Ideal este sa se respecte "intelegerea initiala", de ambele parti, chiar daca a fost verbala...
Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa lamuriti ce inseamna "pe termen lung" 2,3,4 ani?
Totusi este rezonabil ca v-a anuntat cu "2 luni inainte"....

Important e sa intelegeti si ce urmareste ea, vrea mai multi bani ? are o treaba personala, sau care e motivul ei adevarat, apoi....va trebui sa lamuriti de comun acord ce inseamna "pe termen lung", ca sa evitati sa mai i existe neintelegeri similare pe viitor

Nu ar fi rau sa faceti un contract scris, ca sa se elimine starea de nesiguranta.

Evident ea nu va accepta !. dar va intelege ca nici nu a procedat foarte corect...
Problema este intre contul unde se vireaza si sursa de unde se vireaza.

Dpdv tehnic executorul se indreapta impotriva sursei de unde vin sau impotriva contului unde se depoziteaza?
Răspuns la discuția Monopol
Premiza gresita a problemei vine din faptul ca
nici unul dintre barouri nu a reusit sa il desfiinteze pe celelalt si niciunul nu a demarat o astfel de procedura...

Răspuns la discuția Monopol
Deoarece discutia se pierde in amanunte tehnice.
Sa simplificam:
Sa reducem la absurd.

Daca nu i s-a cauzat un prejudiciu beneficiarului de catre avocatul respectiv, inseamna ca respectivul aparator a actionat in apararea unor drepturi ale persoanei pe care a aparat-o.

1) Nu e nici o ilegalitate pentru reclamantul ale carui drepturi au fost aparate cu profesionalism

2) Despre Concurenta neloilala si prejudiciul dintre avocatii autorizati si asa zisii avocatii "ilegali", nu s-a vorbit absolut nimic pana acum...

Se pune problema prejudiciului adus de avocatii constitutionali avocatilor traditionali.

Sa dovedeasca avocatii traditionali Prejudiciu. De ce nu o fac. Ati calculat vreun prejudiciu? Care e acest prejudiciu. Banuiesc ca este aproape imposibil de calculat.

Nimeni nu pune problema recuperarii prejudiciului nerecuperat de la avocatii constitutionali.

Si evident nu il va recupera nimeni niciodata, pentru ca nu exista (parerea mea).

De ce nu se dau in judecata cele doua barouri unul pe celalalt din moment ce unul e "ilegal", iar celelalt este "legal"

Răspuns la discuția Monopol
Adevarata problema a avocaturii in ziua de azi, nu sunt barourile, ci malpraxisul de avocat, concentrati-va pe calitatea actului profesional. Rezolvati intai aceasta problema grava.

Nici unul dintre barouri nu a rezolvat-o si nici nu se grabeste sa o faca.
Unde e "monopolul profesionalismului avocatului?"
Cand majoritatea avocatilor le e frica sa isi dea in judecata alt avocat.
Un avocat escroc exclus pe buna dreptate din oricare barou inseamna mai mult profesionalism.
Răspuns la discuția Monopol
Estimez ca un singur avocat escroc poate nenoroci zeci de oameni, in zeci de procese, pe banda rulanta, fara ca vreunui alt avocat corect si cinstit sa ii pese, daca este dintrun barou sau din celelalt barou si sa vrea cu adevarat sa repare greselile profesionale si de deontologie comise impotriva celor nevinovati ( a clientilor/beneficiarilor nenorociti si batjocoriti de malpraxisul avocatului ales...)

Nimeni nu sare sa ia apararea celor lipsiti de aparare impotriva propriului lor avocat, care si-a nenorocit clientii amariti, a facut de ras o profesie intreaga si pe colegii cinstiti din avocatura.

Avem doua barouri, problema e ce facem cu ele?

Sper ca nu am fost obositor.
Răspuns la discuția Monopol
Printre ironii si glume inteligente si faptul ca doua organizatii ale avocatilor
nu reusesc sa se desfiinteze una pe alta, (nici nu cred ca se va putea concret)

Adevarata problema e imaginea dezastruoasa a avocatilor in fata societatii.

Un adevarat avocat isi da in judecata alt coleg avocat si il exclude din profesie pentru malpraxis, nu pentru ca e dintrun barou sau altul. Baroul are strict valoare organizatorica.

Acest tip de avocati corecti si dedicati organizarii profesiei sunt de negasit in avocatura, chiar daca se fac eforturi uriase de a se ridica nivelul profesiei, prin discutii utile, care sa dea dreptul la opinii, ironii inteligente, dar mai ales solutii concrete, solutia concreta juridica nu exista nicaieri. (inca)

Fiecare avocat trebuie sa fie corect si sa isi elimine colegii incompetenti si escroci din profesie, daca doreste sa fie avocat cu adevarat, in nici un alt mod nu se poate face ordine in profesia dvs, decat prin argumentul corect al profesionalismului,

Sunt destui avocati escroci in avocatura, de ce nu va luati de ei, Doamnelor si Domnilor? De ce nu eliminati adevaratii escroci din avocatura, pe colegii dvs care isi escrocheaza clientii ?
Nu se prezinta la sedinte, sunt mediocri, inculti, smecheri...

Discutia aceasta nu are ca finalitate eliminarea colegilor impostori din avocatura prin solutii strict deontologice si profesionale, atunci cand toate drepturile clientului sunt incalcate cu picioarele de unii avocati escroci.

In mod paradoxal Finalitatea actului profesional lipseste cu desavarsire pentru ca nici macar avocatii din doua barouri nu se dau in judecata unul pe celalat pentru malpraxisul profesional.

Estimez ca fiecare avocat ar trebui sa aibe un proces contra altui avocat, pentru ca in decurs de 5 ani sa se elimine incompetentii din avocatura, pe criterii strict profesionale,

Traim intro imensa iluzie si minciuna. de falsa corectitudine. Adevarata epurare este cand avocatii corecti vor dovedi ca au monopolul peste indeplinirea unui act profesional de cea mai inalta calitate, prin procese instrumentate pe criterii profesionale impotriva propriilor colegi care le fac de ras breasla. De abia astept sa fiu cenzurat si sa mi se puna pumnul in gura, ca sa se confirme tot ce am scris mai sus. Pacat.

daca pe mine m-ar da afara, as chema instaneu politia, i-as spune asta in fata inainte sa sun, poate se razgandeste intre timp. si ii vine mintea la cap....politia o sa vina ( probabil ) si om vedea atunci.. ce se rezolva concret... poate se rezolva asa , poate ca nu se rezolva nimic.

Dvs nu o sa puteti sa prezentati un contract, dar nu=i nimic... aveti niste probe...si sustineti adevarul...
Incercati sa o speriati putin cu politia si cu frauda de la neplata impozitelor, dar cred ca ati fi facut asta pana acum....nu stiu, practic, ce mare lucru o sa rezolvati cu asta...chiar daca o faceti....nu e nimic in corect in a face asta, dar, pe dvs va doare sa vi se rezolve problema instantaneu (daca se poate)...nu stiu solutia magica.

Un punct forte pt dvs e daca Mai are si alti chiriasi carora le face la fel?

Răspuns la discuția Marturie mincinoasa?
E posibil ca din punct de vedere tehnic sa nu mai puteti face nimic.

Dar atunci, personal, nu intleg cum functioneaza justitia... Cate procese trbuie sa deschizi, pana la urma...