avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Nootropic

Activitate Nootropic

Va multumesc . Poate achizitorul refuza aceasta solicitare de a emite procesul verbal de deschidere, evaluare si adjudecare, pe motiv ca nu este stipulat acest pas in caietul de sarcini ? Sau este general valabil ca autoritatea contractanta trebuie sa transmita acel proces verbal complet si nu o lista a produselor castigate de fiecare furnizor in parte, eu in calitate de participant la competitia de reofertare necunoscand ce castiga ceilalti ofertanti .
Achizitorul deruleaza un acord cadru cu 3 operatori, atribuirea contractelor subsecvente se face prin reluarea competitiei , anume, prin solicitarea furnizorilor de a trimite prin fax oferte de pret, intr-un termen stabilit de achizitor .
Comunicarea castigatorilor se face catre fiecare participant doar cu produsele declarate castigatoare individuale ale fiecarui ofertant, neexistand un proces verbal cu toate preturile ofertate de cei 3 furnizori pentru a asigura transparenta procedurii de adjudecare.
In acest sens, ce poate invoca legal un furnizor prezent in acordul cadru ,din punct de vedere al achizitiilor publice, pentru ca procedura de reluare a competitiei sa se desfasoare prin depunerea ofertelor in plic si deschiderea acestora sa aiba loc public , la o ora stabilita de unitatea achizitoare ?
Poate fi contestata o procedura derulata ca mai sus ?
Odata facuta comunicarea castigatorilor, poate unul din participantii ofertanti sa solicite procesul verbal de deschidere si adjudecare al ofertelor ?

Va multumesc anticipat !