Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Potrivit Codului de Procedură Civilă, blocarea contului și poprirea sumelor din contul bancar se face fără anunțarea debitorului, pentru ca acesta să nu apuce să-și scoată banii din cont spre a se sustrage popririi.
"Cheta" inseamna ca au ramas din trecut 3 camere de ghena destul de degradate, doua fiind ok, astfel ca am apelat la o procedura mai romaneasca poate, strangand cateva zeci de lei de la vecinii de pe palierul respectiv si cumparand materialele necesare. Daca se lua din fondul de reparatii erau afectati toti locatiarii si am zis sa nu ne complicam.
100% legal ar fi fost ca in postarea de mai sus, dar ne-am gandit ca ne-am putea misca mai repede astfel si oricum daca apelam la o firma ne costa foarte mult. Asa ca ne ajuta vecinul, necalificat cum e, voluntar.
nu ma refer la acest lucru, insa e un amalgam de actiuni in care ambele parti au partea lor de vina: dvs ati fost neglijent si legea nu va poate apara impotriva dvs. ei au facut un lucru neprietenos, fiindca nu e chiar abuz.
pe de alta parte, nu e profesional pentru o firma sa foloseasca mailuri tip gmail, yahoo, etc. indica amatorism. si cum nu-i poti imputa unui amator ca se comporta neprofesionist...
una peste alta, puteti sa va indreptati impotriva lor (doar e mailul dvs personal), insa eu n-as spera prea multe.