avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielspataru

Activitate gabrielspataru

Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
imi puteti spune cam si costul procesului aproximativ iar mama copiluli ma amentina ca imi va cere si drepturile copilului pt cei 10 ani nu ca ma sperie voi plati, avocatul poate sa inainteze actele fara ca eu sa fiu prezent? si cam cat timp poate dura un proces de genul multumesc frumos!
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
multumesc sper sa imi fie de ajutor dar cu siguranta strada va fi lunga si dura!
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
deci chiar nu mai inteleg care este varianta mai corecta si cum sa fac ma voi interesa dar ma astpt si de la voi un raspuns mai concret!
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
imi puteti spune daca vb cu avocatul sa inceapa el toate procedurile fara ca eu sa ma duc acasa? si cam la cat m-ar ajunge cheltuielile de proces? ce documente imi trebuie?
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
ok ma voi interesa trebuie facuta recunoasterea la serviciul de stare civila unde este inscris certificatul de nastere si ce documente imi trebuie? cum se face? multumesc!
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
din cate am inteles nu se poate, poti sa il recunosti fara acordul mamei pana la 6 luni sau un an al copilului dupa nu se mai poate face decat in prezenta ei in fata unui notar daca nu prin instanta judecatoreasca asa am inteles de la un avocat
Răspuns la discuția nu ma lasa sa recunosc copilul
am inteles cu siguranta am nevoie de avocat dar dupa proces aparte recunoasterea pot avea dreptul sa il si vad sa petrec ceva timp cu el mi-ar place sa il iau in vacante la mine se poate?
buna seara am o intrebare si o situatie destul de complicata dint-o relatie anterioara am un copil care are acum 10 ani, ea a plecat gravida in 5 luni am primit numai o invtatie la botez dar nu m-a chemat sa il recunosc eu la inceput nu am cautat-o pentru ca aveam dubii daca copilul este al meu sau nu. am aflat dupa cateva luni ca ea s-a recasatorit si asadar am renuntat sa o mai caut copilul este nascut in 2002 eu am plecat din tara in 2004 m-am recasatorit am un baietel de 5 ani dn aceasta casnicie sa ajungem la problema: dupa 10 ani fosta concubina m-a cautat m-a felicitat pentru casnicia mea mi-a dat confirmarea caci copilul este al meu si am mai tinut legatura prin internet. Dupa ceva timp am hotarat sa ma duc sa vad copilul am fost 2 zile la timisoara copilul m-a acceptat foarte bucuros m-am oferit sa platesc pensie alimentara cu toate ca ea a spus ca copilul nu are nevoie de nimic i-am trimis si pachete copilul se bucura foarte mult si a spus de nenumarate ca ar vrea sa vina cu mine am cerut sa recunosc copilul iar ea mi-a spus ca numai peste cadavrul ei vreau sa petrec si eu un pic de timp cu copilul si sa ma bucur de el este adevarat n l-am vazut 10 ani si am pierdut mult dar am toata viata inainte pentru a recupera ce pot face daca ea nu ma lasa sa recunosc copilul? multumesc frumos!