In cazul in care nu se face succesiunea exista vreo modalitate de a plati taxa la cimitir fara sa ii implice pe proprietari sau mostenitori? Pana anul asta am reusit eu sa o platesc insa acum nu mi s-a mai permis ,(am inteles ca exista o lege care nu te mai lasa sa platesti daca nu esti proprietar sau mostenitor )...
Buna ziua,
am o matusa stabilita afara din tara si doreste sa stie cum poate (daca poate) sa faca succesiunea pentru a deveni mostenitor a locului de veci al parintilor ei (acestia fiind decedatii) .Problema este ca unchiul meu (fratele acesteia) nu vrea sa ii semneze actul de cedare a succesiunii din diferite motive ; doresc sa mentionez ca acesta are probleme cu alcoolul si matusei mele ii este frica ca acesta daca intra in posesia actului va dori sa vanda locul de veci ... Se poate face ceva fara ca unchiul meu sa fie implicat ?
Aceste acte doreste sa le faca si pentru a putea sa plateasca impozitul pe locul de veci . Noua lege nu mai permite oricarei persoane sa o plateasca decat proprietarul sau mostenitorul in drept .
Va multumesc !
Ok, dar cum e posibil sa anunt zilele de concediu de pe acum, cand intr-un an se pot intampla atataea...
Exemplu : in Iulie vreau sa plec , si sa imi iau banii pe zilele de concediu... si din 25 de zile , atunci o sa mai am 5... pentru ca sunt unele luni in care nu putem lua concediu...
Buna ziua, ocupatia mea este de merchandiser, si mai nou sefii au cateva cerinte noi, care nu erau in contract... si anume sa anunt de acum trebuie sa anunt zilele de concediu pe tot anul... (de unde sa stiu eu cand o sa iau concediu?) si sa facem un "pontaj" intern, atunci cand intram in magazine si iesim, cineva sa semneze ora la care venim si la care intram... intrebarea mea e, daca aceste lucruri nu sunt in conract au voie sa le ceara ? si a doua intrebare, daca ne vor pune sa semnam pentru cele 2 cerinte ca sa le puna la contract, si nu le semnam au ce sa faca ?
Multumesc