avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate alexander2013

Activitate alexander2013

Răspuns la discuția Inundat de vecin
va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine sa fac o notificare catre vecina prin care sa-i solicit suma pe care mi-o datoreaza pt inundatie in caz contrar urmand s-o actionez in judecata. am zis sa-i mai dau o sansa, desi nu cred ca va face nimic.
multumesc, am incercat acest lucru la 6 dintre cele 8 inundatii. acum am hotarat altceva. ca s-o fac sa simta ce face, o dau in judecata de fiecare data cand ma va inunda. si stiti mai bine decat mine ca nu va plati doar cei 200 de lei tavanul ci si avocat si mai ales cheltuielile de judecata. asa ca daca dansa crede ca ma pacaleste cu 200 sa vedem cand va plati 1200-1300 daca nu va fi atenta si cand se spala pe dinti. am iertat-o de fiecare data dar nu am auzit nici macar un simplu 'scuze'.
va rog sa ma iertati, de obicei imi plac glumele, dar de data asta, nuuuu!! acum mi s-a oprit cascada, dovada ca e de la ea inundatia. am sunat avocata si astept..si nu, nu s-a oprit apa pe coloana pentru ca era apa de la ei, nu de pe coloana. daca ar fi fost o defectiune pe tevile comune, ar fi curs continuu. acum doar susura..cred ca ar trebui sa vad partea buna si sa ma linistesc! e atata romantism in baia mea!!
ajutooor!!!!dupa ce m-au lasat in pace fara sa ma inunde aproximativ o luna, am intrat acum 15 min in baie.. surpriza!! mi-a bubuit becul si nu stiam de ce. l-am schimbat si cand m-am uitat mai bine, mi-am pus mainile in cap. imi curge apa ca un rau pe pereti, prin ventilator si am si 2 pete pe tavan. am fost la vecina care m-a injurat si a zis ca nu e de la ea. am fost la presedinta si mi-a spus ca maine dimineata vine sa constate si sa dea o declaratie cum ca a constatat inundatia. intrebarea mea este , cum procedez acum, ca firma de asigurari nu despagubeste decat o inundatie si am incasat-o acum 2 saptamani. anunt politia, angajez avocat, care sunt etapele? va rog din suflet sa ma ajutati ca sincer, sunt la capatul puterilor
imi cer scuze, dar mi se pare ca discutia degenereaza in altceva.. sotul cumnatei este de acord, urmand ca in acel testament sa includa o clauza prin care, cel ce ramane cu casa, sa fie obligat sa-l tina acolo. daca ii era frica sa nu-l dea baiatul afara, nu facea testamentul in favoarea lui, deci cel de care se fereste, e fata. va multumesc tuturor inca o data.
nu se pune aici problema de pacalit celalalt sot, deoarece si el vrea acelasi lucru. va multumesc tuturor pt sfaturi.
dupa ce am publicat intrebarea in forum, vecinii mei m-au mai inundat inca o data.m-am dus la ei la usa dar nu pot scrie aici din prea mult respect unde este zona in care mi-a spus doamna ca este afectata de problema mea. drept urmare, am sunat la asigurari(unde am o polita de despagubiri destul de mica de 120 de lei), in 3 zile au fost la noi, au facut fotografii iar dupa 3 sapatamani am primit suma de 500 de lei pt a-mi repara 2 tavane.
sunt bunurile ei si ale sotului ei, dar si acesta este de acord cu acest testament. casa de la tara este mult mai mare ca suprafata, dar nu cred ca la valoare mai mare. ce se poate face?
BUNA SEARA! Cumnata mea e bolnava de cancer de gradul 4, doctorii nedandu-i decat 5 luni cel mult de viata. Problema e ca nu vrea sa-si lase problemele nerezolvate, ea avand 2 copii si pentru ei, 2 case de impartit: un apt cu 4 camere in Bucuresti si o casa la tara. intrebarea mea este, desi sotul ei traieste, nu sunt despartiti, isi poate face un testament prin care ii lasa baiatului apt din capitala si 25% cota din casa de la tara, fetei revenindu-i 75 % din casa de la tara? se poate face un asemenea act la notar? va multumesc
asigurarea este mai mica si nu-ti despagubeste decat un singur eveniment. am inteles. deci trebuie neaparat avocat. va multumesc pentru raspuns