avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate ndeea

Activitate ndeea

Am intrebat la ANAF si nu trebuie depusa D700 in cazul spetei pe care am prezentat-o mai sus.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult pentru raspuns!
Da, dar e obligaroriu sa fie depusa D700 daca ramane tot cu impozit micro si pe 2023?
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca, pentru o societate platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in anul 2022 care a depasit plafonul de 500.000 Euro la sfarsitul anului, dar care ramane in 2023 tot platitoare de impozit micro avand in vedere ca noul plafon se aplica incepand cu veniturile aferente anului 2023, trebuie sa depuna declaratia 010 sau 700?
Buna ziua, va rog, puteti sa-mi raspunundeti daca pentru o microintreprindere care depune declaratia 112 si decontul de TVA trimestrial si NU a depasit la sfarsitul anului plafoanele pentru a trece la lunar, este obligatoriu sau nu, sa depuna pana in 25 ianuarie declaratia 010 sau 700 chiar daca nu se modifica perioada de declarare?
Buna ziua,
Cu ce data se inregistreaza actul aditional de modificare a salariului minim si de la ce data produce efecte, in cazul in care la un contract de munca suspendat pentru cresterea si ingrijirea copilului inceteaza suspendarea in cursul lunii (ex: in 20.05.2022)?
Va multumesc!
Buna ziua,
Pentru un CIM pe perioada determinata de 3 luni la care expira perioada in 04.05.2022, as dori, va rog, un raspuns la doua intrebari:
1. Este posibil cu acelasi act aditional sa se modifice si perioada in nedeterminata si salariu?
2. Se poate inregistra actul aditional in Revisal inainte de expirarea perioadei determinate, avand in vedere ca se mareste si salariu, sa fie din prima zi a lunii, adica sa produca efecte incepand cu data de 01.05.2022?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Se mai aplica si pentru trim. IV 2020 bonificatia de 10% pentru plata in termen a impozitului pe microintreprinderi? Ultima versiune a D100 apare si cu bonificatia de 10% . Eu stiu ca e in vigoare OUG 33/2020 unde se specifica doar pentru trim. II, si III 2020 si nu am gasit ca ar mai fi aparut vreo modificare la OUG 33. Multumesc!