Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua!
Am avut un accident auto rezultat din defectarea sistemului de franare al camionului si care a rezultat cu moartea unei persoane. La indemnul doamnei avocat am admis ca sunt vinovat si din lipsa de translator competent se pare ca am recunoscut faptul ca aveam viteza depasita de BUNA VOIE. Asa ca am schimbat avocatul si sunt sanse foarte mari sa execut pedeapsa. Sunt la ultimul apel deja. Doamna avocat actuala m-a rugat sa ma informez cui trebuie sa ii adreseze scrisoare in Romania pentru mutarea si executarea pedepsei aici. Ma poate ajuta indruma cineva?
Va multumesc anticipat.
Daca din expertiza reiese ca circulati ilegal (viteza mare si defectiuni la sistemul de franare) RCA se va exonera de raspundere in acest temei si ramaneti bun de plata.
Nu poate fi vorba de culpa comuna din moment ce autoturismul circula regulamentar .
Ma indoiesc ca expertiza va putea determina viteza altfel decat din declaratii si viteza fiecarui autovehicul .
Angajati un avocat deoarece oricum in conditii de acvaplanare franele sunt inutile - ca sofer profesionist se presupune ca cunoasteti acest lucru ; de asemenea la acvaplanare nu ai nici directie - acest motiv poate fi invocat dar avocatul care vede toate actele poate sa se pronunte mai bine si nu are nici o relevanta ca nu este vorbitor de engleza .