avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate catalin6916

Activitate catalin6916

Discuție Ce sa fac?
Buna ziua,in fata casei mele exista o constructie(bloc)si ne-au exasperat cu mizeria si cu praful.Nu au topogan pe care sa arunce gunoiul si il arunca pe geamuri făcând un praf de nedescris, nu au plase de protecție in jurul construcției,si nu mai spun ca programul de gălăgie este NON stop.Stam cu geamurile închise. Am si 2-3 filmări când arunca molozul pe geam si se face praf! Mulțumim!
Va multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara,dar mai am o intrebare:pot circula pe numele proprietarului atata timp cat o am inregistrata la circa financiara de sectorul de care apartin?
Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele proprietarului?masina nu a fost radiata de la politie,doar scoasa de la fiscal.daca o bag la mine la fiscal este in regula?nu vreau sa o radiez ca stiti cum este cu taxa.am facut cu proprietarul contract de vanzare cumparare. 2)va rog sa-mi spuneti daca pot sa -mi trec numele pe talon si carte fara sa o radiez.daca o radiez, platesc taxa de mediu o mie si ceva de euro.va multumesc mult si astept un raspuns.Cu stima!