avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate eneaelena

Activitate eneaelena

Răspuns la discuția partaj cu probleme
nu ca-i are pe card. ca timp de 1.5 ani nu a ridicat salariul de pe card in acest timp fiind achitate 7000 lei taxa de timbru si 1000 de euro avocat. si pe langa toate acestea aveam un cont in banca unde depuneam lunar sume importante pt a strange cei 30000 de euro. atunci el cum a platit dc salariul lui, unica sursa de venit, ramanea intact? nu manca, nu-si intretinea familia? pt ca dc ar fi avut el banii, ar fi facut partajul cu 10 ani in urma.
Răspuns la discuția partaj cu probleme
pana acum am inteles.. dar faptul ca el si-a tinut banii pe card, neavand alta sursa de bani, reprezinta o proba? iar bunurile cumparate impreuna in valoare de 10000 de euro, iar renovarea casei care a costat tot 10000 de euro achitata printr-un credit pe care l-am si achitat acestea se pot recupera partial? va multumesc
buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ani . am inceput partajul la cateva luni dupa nunta, casa a fost impartita 50% -50% si impreuna am platit sulta de 30000 de euro fostei neveste. impreuna doar legal, pt ca de fapt eu pot demonstra ca pe toata perioada partajului, el nu si-a ridicat banii de pe cardul pe care primea salariul, sulta si cheltuielile de judecata fiind platite 90 % de mine. intrebarea mea este, acum ca trebuie sa divortez, cum va fi impartita casa? va multumesc.