avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate RopMihaela

Activitate RopMihaela

eugeniamiha a scris:

Trebuie mers cu Horararea legalizata atat la Politie cat si la ANAF.


Multumesc tare mult pentru răspuns. O seară plăcută!
Bună seara,
Am câștigat un proces cu Poliția, instanța anulând procesul-verbal și admițând cheltuieli de judecată (contravaloare transport la instanță+taxă întrucât amenda nu o plătisem). Înafara faptului că trebuie să notific Politia să îmi plătească respectivele cheltuieli, ar trebui să mă prezint cu hotărârea la sediul lor să îmi radieze punctele și amenda aplicate în procesul verbal? Sau astea se vor face din oficiu? Ar trebui și la Finanțe să mă duc cu o copie legalizată?
Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc tare mult pentru răspuns, problema este că eu aș dori după cea legală și fratele după cea testamentară. De aceea mă gândeam că poate la notar are prioritate vreuna dintre ele.
Bună ziua,
Părinții mei au făcut în 1985 două testamente de care am aflat recent în care amândoi imi lăsau mie două camere și două dependințe, iar fratelui o cameră și o dependință . În 2008 tatăl a decedat, dar noi nu am știut de testamente și am făcut moștenirea legală, mamei revenindu-i o pătrime, fratele renunțând la moștenire, iar mie mi-au revenit 3/4. Recent a decedat și mama...acum știm de testamente, dar nu știm cum se va proceda...se va ține cont de cel al mamei sau mergem în continuare pe cea legală...cotele din testament nu corespund cu cele din moștenirea legală și asta ar însemna să fie redezbătută și cea după tată..ceea ce nu poate fi posibil. Care este modalitatea de dezbatere?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2015
Oricum așa am învățat...după tematica de anul trecut, dar mă gândeam că anul ăsta o să o afișeze mai devreme.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2015
Nu a auzit nimeni ceva de tematică, nu? Mă gândeam că poate anul acesta o afișează și UNBR mai devreme.. :)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2015
Acum depinde si pentru ce la drept civil: obligații, partea generală, drepturi reale, succesiuni, persoane, contracte. Ce anume?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2015
Bună tuturor, întrucât în 2015 voi susține și eu acest examen, mă alătur discuției. Celor care au mai dat le spun să nu se descurajeze și curaj să se mai apuce (încă o dată) de învățat chiar dacă au fost dezamăgiți, iar celor care nu au mai dat muuultă răbdare și ambiție să treacă prin toată materia. Succes nouă, tuturor!!!
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Imi cer si eu scuze pentru folosirea femininului. Mult succes!
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Raluca, eu am dat raspunsul la modul general. Nu ma refeream la tine in mod special cand am spus ”altii”. Fiecare stie ce ritm si capacitate de invat are si ma gandeam ca proaspata noastra colega de forum e o persoana care asimileaza mai repede. Chiar nu trebuie sa o iei personal. Si raspunsul meu Ioniera nu a fost dat intr-un mod ironic ci chiar intr-unul serios cu un final glumet. Nimeni nu e atotstiutor, nu stiu de ce ai folosit persoana a doua plural atat timp cat eu chiar am intervenit in favoarea ta si sincer nu stiu de ce as fi fost obligata sa iti raspund tie la intrebare daca stiam raspunsul.