Buna ziua. As avea mare nevoie de un model de intampinare pt recurs in situatia pe care o voi prezenta cat mai scurt si la obiect :
Mi-am vandut masina la data de 30.11.2012 .Pe data de 18.02.2013 am primit o instiintare in plic de la CNADNR conform careia actualul proprietar al masinii a fost prins circuland cu masina cand inca avea nr mele si era pe numele meu(bineinteles ca ei mi-au trimis-o mie de aici si nelamurirea), respectiv pe 14.12.2012 , chiar la el in judet in TM (eu fiind din IF) fara a avea rovinieta valabila.Procesul verbal a fost intocmit pe 11.02.2013 in Bucuresti,sect6 ,BV Iuliu Maniu,sediul CNADNR .M-am interesat...si astfel in prima faza am trimis la Judecatoria TM prin plic: cerere de anulare a pv(de pe net) ,copie contract v-c, copie fiscal , copie CI a mea si a cumparatorului,copie pv .Dupa aproximativ o luna de zile am primit prin posta raspuns de la ei o citatie cum ca au luat in vedere dosarul si sunt chemat in calitate de petent la proces cu intimatul CNADNR-CESTRIN.Bineinteles ca nu aveam cum sa ma prezint din IF tocmai in TM pt asa ceva si astfel am trimis prin posta o cerere de judecare in lipsa catre presedintele Jud TM(tot de pe net).Procesul a avut loc pe data de 30 apr , cei de la CNADNR-CESTRIN bineinteles ca nu au avut pe nimeni acolo si mi s-a dat castig de cauza , s-a anulat pv si ''am fost exonerat de orice raspundere '' .Toate bune si frumoase pana pe 1 iulie cand am primit prin posta o ''Comunicare Adresa'' ,emisa la 26 iunie prin care mi se spune ca in legatura cu dosarul respectiv ,in 15 zile de la primirea prezentei comunicari ,am obligatia de a depune intampinare la recursul formulat de CNADNR (mi s-a comunicat si un exemplar al apelului).
Cum ar trebui sa arate o intampinare in acest caz?Nu am cunostinte in domeniu , nu am avut parte de asa ceva si de aceea intreb.Multumesc pt eventualele raspunsuri , orice sugestie fiind buna.