Am fost oprita in trafic si m-i s-a retinut talonul auto cu amenda contraventionala. Masina nu este pe numele meu, iar proprietarul este plecat in Germania. Va rog sa-mi spune-ti daca exista vreo cale prin care pot ridica eu talonul. Sunt disperata!
Va multumesc frumos pentru ajutor!
Dar mai revin cu o intrebare! Daca sotul lucreaza si intra in concediu de crestere copil in ziua nasterii copilului si a doua zi merge la servici poate primi stimulentul de insertie de 500 de lei. El nu poate sta acasa mai mult, dar vreau sa stiu daca exista aceasta posibilitate.Multumesc!
Am fost in concediu de crestere copil pana in martie 2013, apoi am intrat in preaviz la servici, iar din 7 aprilie am intrat in somaj. Mai am somaj pana in ianuarie 2015 si am ramas insarcinata. Am citit pe internet ca de la 1 ianuarie 2015 pentru a beneficia de Concediu crestere copil nu mai trebuie sa ai lucrate 12 luni anterioare nasterii copilului ci sa ai lucrate 12 luni in ultimii 2 ani.Mentionez ca nu o sa nasc pana la terminarea somajului.Daca este adevarat ma pot incadra cu aceste venituri pentru a beneficia de concediu crestere copil?Sunt luate in considerare? Va multumesc frumos!
Am vazut ca s-a mai discutat acest topic, dar intre timp a fost sters si nu am mai gasit raspunsul dat de d-voastra! Ma intereseaza daca eu ca tehnician veterinar pot deschide o farmacie cu acte in regula?sau un pet shop? Va multumesc frumos!