avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate mamica2013

Activitate mamica2013

Multumesc, dar va rog sa imi detaliati pt ca as vrea un calcul concret sau unde gasesc in codul muncii ???
Buna ziua,
Cum calculez concediul de odihna la o persoana care este incadrata doar cu 2 ore pe saptamana.
Multumesc
Multumesc pentru amabilitate si ajutor!!
buna ziua,
unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit nimic sau nu stiu....nu am cautat bine si as vrea sa stiu exact ce am nevoie!
multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Buna ziua,

Mai am o intrebare cu privire la indemnizatie, daca optez sa stau in CC 2 ani si dupa un an vreau sa revin la munca, am ceva beneficii??? sau cuantumul indemizatiei CC este mai mare in cazul in care optez sa stau doar un an???
Multumesc,
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc pentru amabilitate, oricum salariul net este de 878 pt ca in ambele locuri de munca am acelasi salariul brut
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Si as mai avea o intrebare daca sotul meu nu munceste??? exista riscul sa intampin obstacole in obtinerea indemnizatiei CCC pt ca am citit aici pe forum si am remarcat ca si tatal trebuie sa faca o luna de concediu ....nu mai inteleg nimic!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc, dar mai revin cu o intrebare daca brutul este 1200 lei cum imi calculez cat mi-ar reveni indemnizatia??
buna ziua,
am si eu o dilema cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului in sensul acordarii acesteia, pt ca eu fac un an de zile inainte de nasterea copilului dar problema este ca nu este integral la acelasi loc de munca, si acum ma intreb daca nu o sa am probleme in a obtine indemnizatia.....va rog mult sa ma lamuriti si sa imi spuneti daca as putea intampina dificultati......