Radul22 exagerezi fiule. Poate inca te mai odihnesti dupa cele 3 zile de cosmar. Ar trebui sa se faca un film dupa scenariul tau : "Epuizarea, ultima frontiera" sau "Zilele de cosmar ale unui viitor stagiar".
Daca in Romania un examen pt Barou te termina, ce sa mai zicem de Perelman care a dovedit conjunctura Pointcaire ? O fi murit dupa, de oboseala.
Ca sa inteleg si eu. Miercuri avem civil+procedura civila,maxim 4 ore.
La ambele discipline trebuie luat minim 5 sau media lor sa fie de minim 5 puncte ?
Eu ma duc la baie sa copiez si sa imi fac nevoile. Dar doar la profesia avocatului.
Sunt unii care acasa invata pe WC-u si deci cand vad toaleta creierul incepe sa functioneze mai bine. Mergeti la baie :))
Eu dau prima oara aici la INPPA ( din pacate...am luat la INM in jur de 7 ) si nu inteleg de ce dumnezeului mai trebuie sa dam examen si din condul deontologic + alete legi ale avocatilor. Un medic dupa ce termina facultatea si isi da rezidentiatul are la examen subiecte gen : atributiile directorului spitalului, ale secretariatului general, ce fac paznicii de la poarta, cum se organizeaza licitatiile pentru aparatura medicala si medicamente, etc ?
Toata magaria asta cu INPPA este un mare bullshit ca sa mai ia banii la oameni. Dupa facultate ar trebui un singur examen serios ca sa intrii direct in Barou ( sau magistratura ) si aia e. De ce mai faci facultate daca dupa ma trebuie sa urmezi alte forme de invatamant ?
Referitor la grile : din pc meu de vedere au fost usoare. Acum nu stiu cum vor fi celalalte subiecte scrise.
Bafta !
PS : ar fi misto sa dam la examenul de admitere ca avocat stagiar un subiect : Cum se da examenul de admitere in profesie ? Stupizenie maxima.