avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters301221

Activitate ContSters301221

Alex barosanu in tematica figureaza caile ordinare de atac ( injunghierea si axifierea ). De ce zici ca nu sunt ?
Radul22 exagerezi fiule. Poate inca te mai odihnesti dupa cele 3 zile de cosmar. Ar trebui sa se faca un film dupa scenariul tau : "Epuizarea, ultima frontiera" sau "Zilele de cosmar ale unui viitor stagiar".
Daca in Romania un examen pt Barou te termina, ce sa mai zicem de Perelman care a dovedit conjunctura Pointcaire ? O fi murit dupa, de oboseala.
Innloc sa dezbatem anumite subiecte sau idei scriem tot ce ne trece prin cap, evident pe langa drept.
Ca sa inteleg si eu. Miercuri avem civil+procedura civila,maxim 4 ore.
La ambele discipline trebuie luat minim 5 sau media lor sa fie de minim 5 puncte ?
Cei sub 5 au picat ?
O intrebare pt turul 2 : avem 2 ore la civil si 2 ore la procedura civila ?
Bine Andreeas :)) ! Ce bine ca nu sunt forumistii la supreveghere :)) Auzi tu, sa ne tii fara toaleta
Eu ma duc la baie sa copiez si sa imi fac nevoile. Dar doar la profesia avocatului.
Sunt unii care acasa invata pe WC-u si deci cand vad toaleta creierul incepe sa functioneze mai bine. Mergeti la baie :))
Of , nu e vorba de nimeni aici. Doar nu intelegeam de ce se cere ceva strict tehnic care oricum nu are legatura cu dreptul
Trebuie trecut insa nu este o crima sa iti pui niste intrebari. La INM am ramas pe dinafara de vreo 2 ani :).
Eu dau prima oara aici la INPPA ( din pacate...am luat la INM in jur de 7 ) si nu inteleg de ce dumnezeului mai trebuie sa dam examen si din condul deontologic + alete legi ale avocatilor. Un medic dupa ce termina facultatea si isi da rezidentiatul are la examen subiecte gen : atributiile directorului spitalului, ale secretariatului general, ce fac paznicii de la poarta, cum se organizeaza licitatiile pentru aparatura medicala si medicamente, etc ?
Toata magaria asta cu INPPA este un mare bullshit ca sa mai ia banii la oameni. Dupa facultate ar trebui un singur examen serios ca sa intrii direct in Barou ( sau magistratura ) si aia e. De ce mai faci facultate daca dupa ma trebuie sa urmezi alte forme de invatamant ?
Referitor la grile : din pc meu de vedere au fost usoare. Acum nu stiu cum vor fi celalalte subiecte scrise.
Bafta !
PS : ar fi misto sa dam la examenul de admitere ca avocat stagiar un subiect : Cum se da examenul de admitere in profesie ? Stupizenie maxima.