Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Va multumesc ca ati revenit sa ne informati cu privire la cursul lucrurilor, dar imi pare rau ca nu prea ati avut cu cine sa stati de vorba...
Totusi...sunteti sigur ca merita sa va sacrificati timpul, banii si sistemul nervos intr-un proces?
Ma bucur ca mai exista si cetateni cu coloana vertebrala. Am inteles exact despre ce este vorba , sigur , ABUZUL , acesta este motivul principal in incidentul descris. Mergeti mai departe , asa cum ati fost sfatuit, si , sa reveniti aici, sa stim ce s-a intamplat. Succes..!!!
Stimate domn,
Ramanand fidela principiilor profesiei mele (chiar daca nu ne aflam intr-o sedinta de mediere :) ), nu ma voi erija sa va judec daca ati facut bine sau rau ca ati probat sireturile; pana la urma depinde si de politica fiecarui magazin. Dv. va considerati nedreptatit si tratat inadecvat, iar datoria noastra este sa va raspundem la obiect.
In astfel de situatii de nemultumire a unui client fata de profesionist, institutia careia trebuie sa va adresati, asa cum ati fost indrumat deja de doua persoane, este ANPC de pe raza dv. de domiciliu. Poate ca nu ati avut tangente pana acum cu aceasta autoritate si poate aveti retineri. De aceea, as dori sa va incurajez sa apelati cu incredere, pentru ca ANPC este o institutie care chiar isi face datoria, chiar vine in sprijinul clientului si spun asta din proprie experienta: de cate ori am epuizat caile directe de intelegere amiabila cu comerciantii, m-am adresat ANPC cu o sesizare cat mai detaliata si mai argumentata, insotita de actele doveditoare (documentele sunt foarte importante in astfel de cazuri, dar nu este necesar sa invocati articole de lege); in cateva zile eram sunata de comerciantul respectiv si/sau un comisar ANPC si fara niciun fel de comentarii eram invitata sa imi primesc banii inapoi... Nu stiu daca era si amendat, insa in multe cazuri ANPC aplica amenzi.
In cazul in care doriti si despagubiri suplimentare pentru atitudinea fata de dv. si prietena dv., apelati la mediere.
Tineti-ne la curent cu demersurile dv. Poate experienta dv. va fi de ajutor si altor persoane in situatii similare.
deci pe principiul lu' matale, te duci la magazin, iei un produs alimentar pe care nu-l cunosti, gusti din (că nu stii dacă-ti place au ba), te decizi că nu si-l pui la,loc pe raft? din moment ce nu-l doresti nu ai de ce să-l cumperi, nu?
da, cei de la magazin au depăsit limita cu ceea ce au încercat să facă, dar nu ei au început...
si nu stiu de ce, dar o păsărică îmi tot sopteste că ''sireturi'' e doar un eufemism.