AM UITAT SA MENTIONEZ CA SOACRA MEA AVEA ALTA LOCUITA IN CARE LOCUIA SI ALTA ADRESA DECI ACEA CASA IA RAMAS FICEI SALE NU ASTA PE CARE AM CUMPARATO EU
MENTIONEZ TOTODATA CA EU AM LOCUIT IN ACEASTA CASA SI AM ADMINISTATO INCA DIN ANUL 1963 SI AM TAXELE SI IMPOZITU PE NUMELE MEU LA TAXE SI IMPOZITE NUMAI CA ATUNCI NU AVEAM ACT DE VINZARE CUMPARAE
DEABIA IN 1992 AM CUPARAT ACEASTA PROPRIETATE
POATE MA POATE AJUTA SI ACEST ASPECT
buna seara as vrea sa ma ajutati sa clarific mai bine situatia mea si sa imi spuneti ce trebuie sa fac
mi sa respins cerea de intabulare am facut contestatie mi sa respins si a doua oara pe motivul cum am spus ca nu pot gasi nicaieri actele mamei soacrei mele care a mostenit terenul si casa si care a ramas doar cu certificatul de mostenitor
la cea dea doua respingere am avut drept de a face plingere in termen de 15 zile si am depuso la judecatorie pentru ami se solutiona problema si a mi se face incriereain in cartea funciara proprietatii pe care am cumparato in 1992 de la soacra mea de aici a inceput calvaru
mama soacrei mele care a decedat in 1958 a cumparat terenul si casa impreuna cu sotul ei decedat de peste 30 ani asa scrie in actul de mostenitor.in continuare nu mai scrie nimic in acest act de mostenitor nici numele nici anul cumparaii si de asta nu pot gasi actul cumpararii mamei socrei mele nu pot sa stiu anul cumparaii POATE SOACRA MEA A AVUT ACTUL DE CUMPARARE A MAMEI SALE DAR LA MOARTEA SA TOATE ACTELE SI CASA AU RAMAS FICEI SOACREI MELE . ACEASTA NU VREA SA LE DEA SI A DECLARAT IN INSTANTA CA SOACRA MEA LE-A DAT FOC.IAR ACUM NEGASINDUSE NICAIERI ACEST ACT NU MAI POT SA FAC NIMIC MI SA RESPINS SI PLINGEREA FACUTA CATRE JUDECATORIE SI ACUM AM AVUT DREPT SA FAC APELCATRE JUDECATORIE IN TERMENUL DE 15 ZILE
LA RESPINGERE SA SPECIFICAT CA DIN CAUZA CA NU ESTE SPECIFICAT IN ACTUL DE MOSTENITOR NR ACTULUI DE VINZARE CUMPARARE SI DIN CAUZA CA MAI MULE PERSOANE SI-AU CEDAT SUCCESIV UNA CELEILATE DREPTU REAL ASUPRA IMOBILULUI
ACUM NEAVIND ACEST ACT DE CUMPARARE A MAMEI SOACREI MELE SI CUMNATA MEA NU VREA SA IL DEA DECLARIND CA MAMA SA IA DAT FOC MA VAD IN IMPOSIBILITATEA DE A FACE INTABULAREA CHIAR DACA SINT PROPRIETARA CU ACTE
SPER CA AM CLARIFICAT CIT DE CIT PROBLEMA MEA SI VAS RUGA POATE IMI DATI UN SFAT CE SA FAC VA MULTUMESC ANTICIPAT
e o mica nentelegere
am cumparat casa si terenul in 1992 de la soacra mea
ea a mostenit casa si terenul de la mama sa care a murit in anul 1958 si nu a mai facut succesiunea si a ramas cu certificatul de mostenitor
acum ea fiind moarta nu pot gasi nicaieri actele maei soacrei mele care a murit in 1958 si nici nu stiu de la cine a cumparat
am cumparat terenul si casa in 1992de la soacra mea ea a mostenit casa si terenul de la mama sa ulterior soacra mea a decedat
acum nu pot sa fac intabularea casei si terenului chiar daca am act de vinzare cumparare pe numele meu deoarece fiind in accelasi nume cu soacra mea care a decedat mi se cere ca sa-mi aprobe intabularea sa aduc actele de cumparare a mamei soacrei mele pe care nu le pot gasi nicaieri nici in notariate nici in arhiva de stat
deoarece nu am aceste acte nu se poate face inscrierea in cartea funciara
ama ajuns si in instanta pentru solutionare si nu se poate face nimic deoarece nu se gasesc actele cerute
ce ma sfatuiti sa fac