avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate crinuadrian

Activitate crinuadrian

Răspuns la discuția Factura fiscala
dar problema mea este ca as vrea sa stiu daca am ceva de patimit eu in conditiile in care sunt cumparator de buna credinta.
Răspuns la discuția Factura fiscala
problema e ca in contabilitatea acelei firme nu apare desii au emis-o.
Răspuns la discuția Factura fiscala
cred ca a uitat sa treaca data pe ea. eu am vazut asta cand am ajuns la magazin si am reverificat marfa cu personalul de acolo moment in care am trecut-o eu.
Răspuns la discuția Factura fiscala
sunt cumparator de buna credinta. nu mi-a trecut prin cap ca acea firma poate face asa ceva. intre timp eu am mai luat marfa tot cu factura de firma respectiva. nu stiu ce as putea patii eu ca si firma sau ca persoana fizica in acest caz. este prima situatie de acest gen prin care trec si nu stiu ce sa fac.
Răspuns la discuția Factura fiscala
factura este in valoare de 280 lei, adica o suma destul de mica. eu am cumparat marfa de la acea firma si am bagat factura in contabilitate. am facut receptie, niruri, etc..
am inregistrat in contabilitate o factura fiscala care la un control al politiei s-a dovedit ca eram singurul care o are in contabilitate, firma care a emis-o neavind-o inregistrata. pe factura se afla stampila si semnatura celui care a emis-o. PRECIZEZ ca cel care a emis-o uitase sa treaca data pe ea, iar eu vazand ulterior ca nu o are am trecut-o eu (pixul era de alta nuanta de albastru). intrebarea mea este urmatoarea Ce am eu de suferit in urma acestui incident, avand in vedere ca am inregistrat aceasta factura, am facut receptiie, nir,...