avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate alinamihaipaula

Activitate alinamihaipaula

Dupa intrarea in vigoare a noului cod penal grupul organizat pentru comiterea de inselaciuni ce incadrare are?
Dupa actualul cod se poate elibera dupa orice regim de executare a pedepselor, iar dupa noul cod se poate elibera numai de la semideschi si deschi, intrebarea mea este: Daca se poate elibera de la regim inchis la intrarea in vigoare a noului cod penal, beneficiind de legea cea mai blanda adica acest cod care este in vigoare acum? Deoarece in februarie intra in comisia de eliberare si nu are timp sa schimbe regimul de executare.
Pentru mai multe condamnari una pt tentetiva de omor 12 ani si 6 luni, alta talharie 8 ani, omor din culpa 7 ani, ultraj 4 ani, violare de domiciliu 3 ani, si furt 4 ani sau contopt a ramas la pedeapsa cea mai mare 12 ani si sase luni la care sa adaugat un spor de contopire de 3 ani urmand sa execute 15 ani si 6 luni. Pana in prezent a executat 12 ani si este in amanare si vreau un raspuns daca se poare sa se redeca din pedeapsa sau sa fie pus pe liber la intrarea in vigoare a noului cod penal??
arestat pt tentativa de omor deosebit de grev, propus de penitenciar de trei ori pt eliberare conditionata, iar instanta de judecata a amanat tot de trei ori pe motivul ca este acuzat pt omor deosebit de grev, nu stim unde putem face plangere penala pt fals in acte?? mentionez faptul ca in mandatul de executare este acuzat de articolul 20 rap 176 iar in instanta de fiecare data apare cu articolul 176. cine raspunde pt greselile facute??
la intearea in vigoare a noului cod penal la 1 februari 2014 cad scorurile de contopire a pedepselor?