avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate larisaflory

Activitate larisaflory

Proces plata utilități
As dori un sfat în legătură cu o factura neplatita ( furnizor Cez gaz),deoarece nu a fost plafonat prețul pentru luna decembrie 2021 și ianuarie 2022 ,am avut de plătit o factura 18000 lei,am plătit doar 11000,și pentru restul au deschis proces la.judecatorie,eu sunt un Srl Imm și mau compensata doar cu 400 de lei la roata valoarea,vreu sa știu ca sar merita sa pun avocat pentru rezolvarea cazului,și soțul meu are un Srl dar furnizor pe eon și lui i sa aplicat plafonarea pentru perioada ianuarie și decembrie.
As dori un răspuns pentru cazul meu.
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Răspuns la apel !
Va mulțumesc, dar totuși ce înseamnă *în parte proces verbal "

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Da ați câștigat apelul formulat. A fost anulat procesul verbal prin care ați fost sancționat...

Răspuns la apel asa am primit,pot înțelege ca sa anulat procesul verbal în totalitate, adică nu o sa mai fiu sancționat! Va las răspuns aici.
Soluția pe scurt:Respinge apelul declarat de apelantul VENCU MIHAI LORINN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. Admite apelul declarat de apelantul VENCU MIHAI LORINN împotriva Sentinţei civile nr. 871 din 27.04.2022 a Judecătoriei Paşcani pe care schimbă în parte, în sensul că: Admite plângerea formulată de petentul VENCU MIHAI LORINN în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ IAŞI. Anulează în parte procesul verbal seria IS nr. 009854 întocmit la data de 19.10.2021 de către intimat, respectiv cu privire la fapta prev. de art. 16 al. 1 din Legea 53/2003 ?i sanc?ionată în baza art. 260 al. 1 lit. e) din Legea 53/2003 cu amendă contraven?ională de 40.000 de lei. Menţine în rest prevederile sentinţei ce nu contravin prezentei decizii. Definitivă. Pronunţată azi, 06 octombrie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 396 alin.2 din Codul de procedură civilă.
Document:Hotarare
Data:2022-09-21
Ora estimată:09:00
Mulțumesc pentru răspuns, credeți ca sar mai putea schimba sentinda,ca astfel trebuie să plătesc cei 40000 lei,

Voinea Liviu a scris:

Exact ce ati spus:Apel,in termen!

Respingere plângere!
Bună seara, am primit o amenda pentru munca la negru a 2 muncitori
Găsiți pe un șantier, de fapt au semnat contractul cu o zi înainte dar nu am transmis în revisal,am depus o contestație în instanta și mi-au respins plangerea,și îmi da drept de apel,ce mai pot face?,mulțumesc
Astăzi am înființat II și încă nu am activate încât sa fac venit,sa înțeleg ca la momentul când apar cu venit peste 6250 lei se oprește indemnizația! Mulțumesc
Am înființat o întreprindere individuala ,mai beneficiez de indemnizatie crestere copil în continuare,
Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma sfătuiți ,am fost chemata la serviciu începând cu data de 7 martie și vreu sa merg,copilul meu are 7 luni ,pot beneficia de stimulentul de inserție, unde trebuie sa depun actele și ce îmi trebuie sa depun! Mulțumesc
Bună dimineața ,
La imm nu a fost plafonat prețul pentru gaze naturale, am primit o factura uriașă de 4 ori mai scump ca in luna noiembrie! Rog un raspuns și dacă este plafonat unde ma adresez, mulțumesc.
Daca nu ma prezint stiu ca voi fii sancționat de neprezentarea si cealalta contravenție cea constatată de el cum ramane,voi lua 2 sancțiuni?