avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate auraama

Activitate auraama

Răspuns la discuția Asociatie
Multumesc pentru raspuns, am trimis o cerere catre asociatie si astept raspuns. Pe mine ma interesa daca legal s-a procedat corect, eu stiu ca in mod normal trebuia sa semnam daca refuzam caldura si apa calda.
Discuție Asociatie
Buna ziua,
In acesta iarna administratorul nostru a hatarat ca pentru cele 5 apartamente din 28 din scara nostra nu mai este necesar sa avem apa calda si caldura.
Prima data cand l-am intrebat de ce nu ni se furnizeza caldura mi-a spus ca nu crede ca noi vrem sa platim toate pierderile de la celelante apartamente, dupa si-a schimabat declaratia si ne-a spus ca de fapt sunt tevile stricate.
Va rog sa-mi spuneti daca legal s-a procedat corect, mentionez ca cele cinci apartamente nu au semnat nimic precum ca nu vor caldura.

Multumesc
Răspuns la discuția Ridicare alocatie
Multumesc.
Răspuns la discuția Ridicare alocatie
Fostului sot...
Răspuns la discuția Ridicare alocatie
Multumesc pentru raspuns, dar daca fac imputernicire la notar? Imi este foarte greu sa vin in tara.
Răspuns la discuția Ridicare alocatie
Aceasta imputernicire pot sa o anulez doar eu banuiesc, nu poate sa mearga tatal copilului?
Buna ziua,
Daca sunt divortata si sunt plecata din tara si alocatia copilui se vireaza la posta, in afara de mine mai poate sa o ridice cineva, intreb pentru ca bunicul copilului ridica alocatia si nu stiu cum. Cum ar trebui eu sa procedez, copilul este stabilit in alta tara.

Multumesc.
Răspuns la discuția Datorii Neachitate
Buna ziua,
Eu nu am scris acest mesaj cu gandul de a ma plange ce probleme am avut, de ce nu am reusit sa platesc acesta datorie, salariul meu este de 1000 ron pe luna si am un copil minor, fostl meu sot nu plateste nimic la pensie alimentara ( de fapt nu stim nimic de el)
Am fost la banca si am cerut sa mi se opreasca mai putin pe luna, mi s-a zis ca nu se poate, stiu ca decizia pe care am luato nu este tocmai buna, dar nici nu pot trai cu doar 700 ron doua persoane. Nu vreau sa fug de datorie, dar, nici nu stiu cum sa procedez, daca stie cineva, sau a trecut printr-o situatie asemanatoare sa-mi de-a un sfat.

Multumesc.
Răspuns la discuția Datorii Neachitate
Da, executorul cand a facut proprirea pe salariu ( 08.2012) banii mi se virau in banca( card de salariu), din luna 09.2012 eu imi ridic salariu intreg direct de la angajator fara sa mi se opreasca nimic
Răspuns la discuția Datorii Neachitate
angajatorul nu-mi mai vireaza banii in cont ( salariu il iau direst de la casierie)