buna ziua, sunt nou pe aici. ce m-a facut sa vin aici, o fapta pe care sincer neintentionat am savarsit-o.
in data de 3 ian a.c., eram intr-un grup de 6 7 baieti afara, si stateam in cerc, putin intr-o parte din aleea ce facea acces in blocul meu, deci eram cu spatele perpendicular pe aleea in bloc. parintii unuia dintre noi, au venit de la magazin, tatal lui s-a oprit in dreptul tomberoanelor de gunoi, iar mama lui a venit sa intre in bloc, a stat in spatele meu 1 minut, 1 minut jumatate. 2 dintre baieti, se imbranceau, unu de aprox 70 kg, si celalalt de vreo 130, iar cel mai greu venea primu spre mine, impins de celalalt, si din instinct am vrut sa ma feresc sa ma dau in spate, cum dansa era in spatele meu, inevitabilul s-a produs, am dat peste dansa, si a cazut la pamant, la vreo 3 metri de mine, cred ca a si calcat pe fusta, pentru ca purta fusta pana in pamant. am ajutat-o sa se ridice cu fiul ei, si el a luat-o in brate pe sus, a dus-o in casa, iar eu am dus papucii dansei acasa la ea. apoi interesandu-ma de starea ei, i-am dat un calmant pentru a se linisti. abia a 2a zi a chemat ambulanta si s-a dus la spital, a internat-o, pe data de 6 ianuarie in jurul orelor 18:00 cred, fiul cel mic cu care eram afara, ma cheama jos(scriindu-mi pe facebook. coboara pana jos sa vbeasca frate-miu cu tine si a insistat si am coborat). si discutia a fost ceva de genu:
- da, Dane(fiind fiul mai mare)
-bai eu am nevoie mare de bani, dar mare, pentru operatie, maine aflu cat costa operatia, nu te pun sa platesti si spitalizarea si asistentele. (precizez ca nu stiu daca dansa are pensie, dar sotul ei sigur, si din cate am inteles nu a trebuit sa plateasca spitalizarea)
- da, dane vorbim maine ce si cum.
- bine, daca nu rezolvam asa, vom rezolva si altfel. eu ti-o spun
a 2a zi a venit la mine, pe 7 ianuarie, la usa, nu i-am raspuns si cand ies afara ma vede pe geam
-Stefane poti sa stai acolo 2 secunde.
-Da. (zic)
- bai Stefane am nevoie mare de bani.
- de cat ai nevoie? eu acuma plec am niste treaba
- bai Stefane daca pana deseara nu vii cu 50 100 de lei, ca asistentele nu se uita la pacient daca nu le dai ceva, mama are nevoie de pampersi. (desi o pleosca, era mult mai profitabila).
- vorbim Dane.
- daca nu aduci, iti zic asa ca vad ca aseara nu ne-am inteles, te dau in judecata si gata.
si acum a scris in declaratie ca nu avea loc sa treaca de noi, desi repet eram cu spatele perpendicular cu intrarea in alee, deci era exact la intrarea pe alee...
vreau sa stiu si eu ce consecinte pot avea din aceasta...
p.s.: nu am vazut-o nici nu am apucat sa pun pasul in spate...:(. astept un raspuns cat mai urgent:(