avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate rgeorgianag

Activitate rgeorgianag

Multumesc pentru raspuns.

Tocmai ce am primit documentele respective. Un executor judecatoresc a emis scrisori catre clientii firmei prin care ii notifica pe fiecare in parte sa nu mai achite catre firma debitoare nici un ban si daca sunt debite de achitat sa le achite direct catre ei. Aceste scrisori au fost trimise la majoritatea clientilor firmei pana acum.

Inteleg sa fie trimise notificari la bancile unde sunt deschise conturile, dar de unde au baza de date cu toti clientii firmei?

Executorul are dreptul sa notifice clientii? Oare cum au facut rost de clientii firmei? Toate contractele sunt confidentiale.
Exista vre-un cadru legal care sa le permita astfel de practici?

Multumesc mult!
Buna ziua,

Este legal ca o societate care a castigat in instanta sa emita scrisori catre clientii firmei debitoare prin care sa le denatureze imaginea si prin care sa solicite sa nu mai plateasca facturi catre aceasta firma poprita?

Multumesc
Buna seara,

Am achizitionat un apartament intr-un ansamblu rezidential unde detinem o gradina privata inchisa si o cota indiviza de 1,7857% reprezentand suprafata indiviza de 4 mp din cota parte indiviza de 62.5% reprezentand suprafata indiviza de 140 mp din terenul in suprafata totala de 224 mp, liber de constructii, arabil, drum de acces.
Acest drum de acces este suficient de lat astfel incat sa incapa 2 masini. Pe fasia din fata curtii blocului sunt parcate masinile prorprietarilor blocului dar si a vecinilor caselor din fata accesul putandu-se realiza pe cealalta fasie de teren.
Ce vreau sa lamuresc:
1. Vecinii caselor de vis a vis au dreptul sa ne interzica parcarea in fata blocului pe aceasta cota indiviza mentionata mai sus?
2. Proprietarii masinilor parcate in fata blocului ar putea si amendati sau chiar obligati sa nu mai parcheze pe terenul de acces pentru care ei detin cota indiviza pe motiv ca obstructioneaza accesul vecinilor de vis a vis?

Daca nu ma insel, pentru aceste cote indivize se plateste chiar si impozit.
Va multumesc,