avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate blondu24vl

Activitate blondu24vl

Da au fost platiti bani cand am facut actul de vanzare cumparare ..nu s-au recuperat din pacate
Primul act facut a fost un act de vanzare-cumparare cu uzufruct viager,iar dupa 2 ani bunicu meu a fost la un notar cu acel act si i-a explicat acelui notar ca vrea sa rupa acel act,iar acel notar a considerat ca acel ACT DE INCETARE A CONTRACTULUI DE INTRETINERE SI REINTOARCERE DE BUNURI este indeajuns sa rupa acel act de vanzare-cumparare cu uzufruct.

Acuma vreau sa stiu daca a procedat corect sau acel act de incetare a fost facut de notar gresit ???

Multumesc.
Buna seara,

Am un bunic care locuieste in alt oras,eu sunt nepotul lui stau la 100 km de el,acest bunic are 4 copii,iar acum 2 ani mi-a facut la notariat un ACT DE VANZARE CUMPARERE CU UZUFRUCT spunand ca vrea sa imi lase mie un apartament,deoarece cu copii lui nu mai vorbise de mult,iar dupa 2 ani m-a sunat sa imi zica ca rupe acel contract si sa ma duc sa semnez un ACT DE INCETARE A CONTRACTULUI DE INTRETINERE SI REINTOARCERE DE BUNURI.Am fost si am semnat pana la urma acel contract.
Intrebarea mea este ..acel act de incetare a contractului de intretinere si reintoarcere de bunuri este indeajuns sa rupa acel act de vanzare cumparare cu uzufruct ??

Multumesc.