Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Ca sa va pot raspunde daca renteaza trebuie sa furnizati urmatoarele informatii: Cat mai aveti (de fapt sora Dvs) de plata la credit (total cu dobanzi dar si in varianta in care ati achita integral) ? Care este valoarea actuala in euro al acestui imobil? Cat este salariul surorii? Mai are si alte bunuri/imobile?
Eu cred ca este o eroare sa preluati Dvs creditul si imobilul. Este o piatra de moara foarte mare. Orice credit in CHF luat in perioada de varf a pietei imobiliare este o mare paguba. Facti niste calcule si veti vedea ca valoarea imobilului actuala este mult mai mica decat ce veti avea de achitat in continuare. Desi nu cred ca banca va accepta un astfel de partaj eu v-as sfatui nici macar sa nu incercati. Puneti avansul si sumele platite la pierderi ca sa nu mai pierdeti si alti bani.
Eu sunt de acord, insa acel credit trebuie platit.. ori doamna are un job, are o masina.. mai bine il plateste de bunavoie decat silit.