avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate robertodriver

Activitate robertodriver

multumesc , atunci ramane sa decida expertii aceasta situatie
inca o intrebare , nu trebuia politia din oficiu sa cerceteze pasegerul beat, daca nu cumva el a fost de vina ? cum se poate cere de la procuratura sa fie analizat si aceasta varianta ?
multumesc pentru raspuns , si cred ca asta sa intamplat ,
dar cum se poate demonstra ?
fiul lui era in masina , dar el zice ca din cauza loviturii la cap el nu stie nimic despre accident.

multumesc
Buna ziua,

Am fost implicat intr-un accident rutier unde masina cealalta a intrat in mine frontal , dupa care soferul din masina cealalta a decedat iar pasagerul din fata era beat ,dar a spus ca eu am intrat in contrasens si a fost luat ca martor.

Legal are voie sa stea in fata (prezinta un risc mare ), sau daca presupunem ca din cauza comportamentului agresiv sub influena alcoolului au intrat pe contrasens?

Daca eu sunt sub cercetare penala , nu ar trebui sa fie cercetat si pasagerul beat din masina cealalta?

multumesc
Răspuns la discuția Dovada expirata
Da , multumesc Dl Cioan pt raspuns, pentru ca tocmai asta este intrebarea, nimeni nu stie exact daca se poate prelungi in acest caz sau nu , depinde cum va raspunde politia , dar nu exista o lege care reglementeaza clar cum se procedeaza in astfel de cazuri ?
Răspuns la discuția Dovada expirata
multumesc
Răspuns la discuția Dovada expirata
multumesc pt raspuns
problema este ca nu am primit inca procesul verbal de la politie pt ca inca nu este complet dosarul , in acest caz de la cine ar trebui sa cer o alta dovada?
Discuție Dovada expirata
Buna ziua,

Am avut un accident frontal cu o alta masina ,unde nu eu am fost de vina, dar politia ca prima impresie pe mine acuza ca am trecut pe contra sens,am primit dovada de permis pt 30 de zile , pe care nu am prelungit, pt ca oricum nu puteam sa conduc, fiind piciorul in gips.
Intrebarea mea este daca se poate cere o alta dovada de permis sau pana nu se incheie cazul nu am nici o sansa ?

Multumesc