avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate MSAndrei

Activitate MSAndrei

Răspuns la discuția Inselaciune telefon replica
Buna ziua!
Sesizarea la firma de curierat (CARGUS) am facut-o inca din ziua in care am primit coletul.Am luat legatura cu un operator, acesta mi-a zis ca ei nu raspund pentru astfel de intamplari deoarece nu pot recunoaste un fals, inteleg ca dumneavoastra va refereati ca cel care a pregatit produsul pentru expediere (functionarul CARGUS de la Cluj) trebuia sa verifice daca acesta este fals (se putea vedea din codul acela IMEI cred). Dar au scapat repede mi-au zis ca nu raspund pentru asa ceva.
Vanzatorul l-am aflat , l-a cautat un organ al politiei in baza de date si exista la adresa specificata.
Multumesc frumos pentru ajutor!
Daca mai aveti alte sfaturi va ascult cu mare interes, inca o data multumesc!
Răspuns la discuția Inselaciune telefon replica
M-am exprimat gresit, era vorba despre siteuri de tranzactii intre persoane fizice, va cer scuze!
Răspuns la discuția Inselaciune telefon replica
De fapt, persoana exista, si cum am mai spus este student in Cluj la facultatea Babes-Bolyiai. Din greseala am dat peste dumnealui pe facebook. Cei de la politie nu l-au gasit initial in baza de date, asta pana mi-a venit ideea ca ar putea fi student deoarece din adresa acestuia reiese faptul ca locuieste intr-o locatie cu foarte multe apartamente (peste 400) si sa fie originar din alt oras (Miercurea Ciuc in cazul de fata).
Am achizionat si alte produse cu valoare mai ridicata prin intermediul magazinelor online, dar este prima data cand patesc asa ceva.
Multumesc pentru timpul acordat!
Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ca telefonul este nou, un samsung galaxy S4 alb, la pretul de 1500 lei.Am optat pentru verificare la livrare , desi conform regulilor celor de la CARGUS, pot doar sa verific daca pachetul contine obiectul specificat.Nu am avut timp sa aprind telefonul, drept urmare peste putin timp am realizat ca este doar o replica.
Am mers la sectia de politie pentru a depune plangere, au cautat in baza de date persoana respectiva si s-a dovedit a fi un student ce locuieste la camin in orasul Cluj Napoca.
Am incercat sa returnez coletul dar nu a fost ridicat,iar persoana respectiva nu mai raspunde apelurilor.
Ce trebuie facut mai departe?
Am sanse sa imi recapat paguba?
Multumesc frumos anticipat