avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate shoricica

Activitate shoricica

Multumesc, il pot închiria unei firme daca aceasta obține acordurile necesare. Cand am pomenit de costuri, m am referit la costuri de achiziție, ca una e sa cumperi apartament si alta e sa cumperi un spațiu comercial, ambele la parter. Ambele au nevoie de acorduri daca ar funcționa o firmă acolo.
Am.inteles termenii in care se poate, obținând acorduri, este firesc astfel!!! Dar dacă avand apartament trebuie acorduri, având spațiu comercial trebuie acorduri, ambele deținute pe persoana fizica si închiriate unei firmei, care mai e diferenta?? Un imobil la parter care poartă denumirea de spațiu comercial e mai scump decât un apartament la parter care are nevoie de aceleași acorduri. Mie mi se parea ca am fost clara...scuze.
Nu...intrebarea mea este: care e diferenta intre a închiria unu apartament de locuit, de la parter, unei firme, pt activitatea sa, sau a închiria un spațiu comercial de la parterul blocului.
Ceva totusi nu înțeleg. Am citit cu atentie raspunsurile dv, care e diferenta intre a deține un apartament de locuit la parter sau a deține un spațiu comercial, daca oricum e nevoie de acorduri?
multumesc frumos. fiind totul contorizat separat, cheltuielile se platesc in raport cu consumul.
Daca acest apartament ar fi avut calitate de spatiu comercial, mai erau necesare acordurile?
E corect astfel. Dar acordul il cer eu sau firma care inchiriaza? eu in ce calitate sa l cer?
Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata?
Buna ziua! Daca achizitionez intr un ansamblu rezidential nou, un apartament la parter, ca investitie, pot decide ulterior daca il inchiriez pentru locuit sau pentru desfasurarea unei activitati private? Apartamentul nu apare in act ca si spatiu comercial, desi alte apatamente vecine care arata exact la fel doar ca li s au prevazut niste scari la intrare, apar.
Buna ziua, care este modalitatea de a tine o persoana in firma, care nu are nici cea mai mică experiență dar care, cel pt in pentru moment ne da iluzia ca vrea sa învețe ce are de făcut? Se înțelege că nu va fi absolut deloc eficienta o perioada, pentru ca doar se va uita la ce fac alții, dar care e posibilitatea legală de a o ține în colectiv si instrui? Precizez ca este eleva la o școală postliceala dintr un domeniu apropiat. Nu stiu ce se încadrează la munca la negru, daca o persoana este prezenta in firma, dar nu are nicio responsabilitate directă, este munca la negru?