avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate CHIRILAANGELA

Activitate CHIRILAANGELA

Imi recomandați un avocat bun in Cluj?! Multumesc!
Da. Si facut si scris 2 exemplare semnate de 4 martori.

MihailZC a scris:

"contractul de intelegere" inseamna intelegerea verbala avuta in momentul in care ati dat avansul in prezenta martorilor?

Expira contractul de înțelegere cibd trebuie să imi predea actele casei! Doar ca nu a început succesiunea!

MihailZC a scris:

Ce perioada expira? Cand ati platit avansul ati incheiat si o promisiune de vanzare sau v-ati inteles doar verbal? "Doamna" este singurul mostenitor al proprietarilor casei?

Bună ziua! In 7.11.2020,am dat avans de 4000 euro cu martori ,pentru cumpararea unei case la țară. Urmând ca restul de bani să îi dau cînd sunt gata actele si mergem la notar. Doar ca dna .încă nu a început succesiunea, doar că perioada expiră pe 30.04.2021. Eu nu pot sa trag apa in casă,să pun centrală, deoarece nu am domiciliul la adresa respectivă! Si am învesti mult in reamenajarea casei! Eu nu vreau despăgubiri, vreau acte pe casă! Oare ce se poate face???? Multumesc!
him ! ce lege, nu locuieste nimeni in apartament.factura de curent si gaz este 0. atunci cum sa platesc ceva ce nu consum????
apa rece, canalizare ,salubrizare.
nu, mama mea nu are nici o datorie .imi cere sa platesc de cind e decedata.am incercat sa ii dau in judecata dar mi s-a respins cererea.
Discuție CHELTUIELI
BUNA SEARA! SINT PLECATA DIN ORASUL DE DOMICILIU DE 8 ANI,PRIMARIA MA OBLIGA SA PLATESC APA RECE,CANALIZAREA SI SALUBRIZAREA,PENTRU 4 PERSOANE. COPII NU MAI LOCUIESC CU MINE,INTRE TIMP AM DIVORTAT,DECI SINT SINGURA .AM TOT DUS DOVEZI ,DAR NU AM CU CINE DISCUTA.IN PLUS MI SE CERE SA PLATESC SI PENTRU MAMA MEA,CARE E DECEDATA DE 3 ANI. E CORECT ACEST LUCRU??? CE POT FACE???
BUNA SEARA! SINT OBLIGATA DE PRIMAR SA PLATESC CHELTUIELI PENTRU MAMA MEA CARE E DECEDATA DE 2,5 ANI!!