avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate olteanudiana

Activitate olteanudiana

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Buna seara, revenind cu nourati despre situatia mea, nu am reusit sa ma incadrez la somaj si dupa nenumarate plimbari servici-Casmb, am reusit sa depun dosarul pt decontarea concediilor medicale (postnatal) catre Casmb...,
Intrebarea mea este, se trece venitul net+bonuri masa in adeverinta pentru indemnizatia de crestere copil de pana la 2 ani sau doar venitul net?!;
Va multumesc anticipat!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc din suflet!!!
Parca mi am mai revenit, nu stiam incontro sa o iau dupa lovitura cu cei de la Ajofm...
Mii de multumiri inca o data!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Buna ziua,
Revin cu o alta situatie problematica si anume, in cursul zilei de astazi am fost la Ajofm sect 3 pt a verifica daca pot intra in somaj dupa expirarea Cmi, si m au anuntat cu parere de rau ca nu am suficient stagiu de cotizare si anume 10luni muncite efectiv(de la 1 iunie intrant in concediu prenatal pana la expirare Cmi).
Ce fac in continuare?!!Pt ca dupa parerea mea nu mai am nimic de facut!!!
Va multumesc si astept cu sufletul facut bucatele!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
buna ziua,revin cu cateva intrebari..
Peste cateva saptamani urmeaza sa intru in concediu prenatal pana pe 25 iulie cand c.m.i expira,fiind contract pe 12 luni...am inteles ca din mom. in care intru in prenatal contractul meu se suspenda iar angajatorul nu imi va mai da nimic (adeverinta pt spitalizare,etc ),este posibil ?
Dupa expirarea contractului,e posibil ca viitoarele concedii medicale sa fie platite de catre CASMB,deoarece am inteles ca as fi la limita cu cele 12 luni de cotizatie si sunt in pericol sa nu beneficiez nici de somaj.
Va rog,lamuriti-ma pt ca sunt disperata!!
Tin sa precizez ca si o info in plus ca in afara de acest contract nu am vechime in munca si am mai beneficiat o data de somaj in urma facultatii.
Va multumesc!!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Sincere multumiri!! Sanatate multa va doresc.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc pt raspunsul d-voastra, dar dosarul se poate depune mai devreme de incetarea a CIM-ului,sau in ziua respectiva?!
In aceasta situatie, concediul post/prenatal imi ca fi platit de catre ajofm sau de catre angajator??
Va multumesc anticipat
Buna seara,
Doresc sa ma lamuriti cu o problema in legatura cu posibilitatea acordarii indemniz., pe data de 25.07.2013 am semnat contractul de munca pe perioada determinata de 1 an.Intre timp am ramas insarcinata iar pe data de 10 august 2014 urmeaza sa dau nastere celui de al 2 copil.
Exista posibilitatea de a nu beneficia de aceasta indemnizatie in aceste conditii?!!!
VA MULTUMESC !!!:))