avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Iulian_L

Activitate Iulian_L

Buna ziua,
Cum se plătește concediul de odihna în construcții daca va fi efectuat o lună întreagă ? Se va plati prin realizarea mediei castigurilor celor trei luni anterioare, ținând cont de sporurile permanente și OUG 114/2018 sau se va aplica salariul brut cu sporurile permanente fara a beneficia de OUG in timpul concediului de odihna ?
Vă mulțumesc.
Buna ziua,

Cum se calculeaza in cazul incetarii CIM, perioada de 3 ani a concediului de odihna neefectuat care va fi platita ? Ex . Incetarea contractului in decembrie 2018 presupune plata concediului neefectuat in anii 2015, 2016, 2017 si ian _decembrie 2018 sau se platesc zilele aferentei perioadei decembrie 2015 _decembrie 2018.

Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in Bucuresti, pe care exista o casa insiruita care nu este construita pe calcan ( vecinul din spatele casei nu accepta constructia pe calcan). Mentionez ca vecinul din fata casei are casa construita pe calcan si accepta sa construiesc pe calcan.

Multumesc