avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate catalinapotarniche

Activitate catalinapotarniche

Pentru declaratiile pe propria raspundere si celelalte documente care necesita atestarea unui avocat sau notar sau darea de data certa de catre ONRC la infiintare SRL-D se percep costuri daca se solicita dare de data certa la ONRC sau beneficiaza tot de gratuitate ca si infiintarea in sine a societatii? Multumesc anticipat.
Buna ziua. Incerc sa aflu raspuns la doua intrebari.

1. Ce cod caen pot folosi pentru consultanta in vederea obtinerii brevetului/licentei in turism, consultanta in vederea deschiderii unei agentii de turism si consultanta in vederea deschiderii unei pensiuni? Exista unul anume? Sau pot folosi "Activitati de consultanta pentru afaceri si management 7022" sau "Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. 7490" ?

2. In cazul in care ca si activitate principala exista 7022 - consultanta pentru afaceri si management, pot sa adaug ca si activitate secundara 6910, activitati juridice, in cazul in care nu exista asociat sau administrator licentiat in domeniul juridic, ci doar colaboratori avocati in baza unui contract prestari servicii? Sau nu este necesara optarea pentru acest cod si este suficient acest contract de prestari servicii cu avocati pentru a efectua activitati precum redactare/modificare contracte sau furnizarea de informatii legislative?

Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!