avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate becca

Activitate becca

Buna ziua! O proprietate detinuta de 4 frati,unul dintre ei construieste o magaziesau o camera si o baie. Afecteaza aceasta constructie la iesirea din coproprietate? Cu acordul verbal a 2 dintre frati,fara autorizatie. O camera folosita la depozitare si un grup sanitar,fara autorizatie . Nu va locui nimeni in ea.
Asociatia de proprietari cuprinde cateva blocuri. Eu trebuie sa ma acordul celor de la alte blocuri ?
Buna ziua! Proprietarii unei scari de bloc doresc sa si schimbe iluminatul clasic al scarii cu iluminat cu senzori. Presedintele asociatiei spune ca trebuie sa avem acordul lui pentru a face lucrarea. Asa este?
Sa zicem ca este in regula desi notificarea scrisa a ajuns dupa ce eu eram deja in carantina,deci acasa.
Intrebare: ce se intampla cu lucrurile mele care au ramas in afara tarii,la punctul de lucru . Nu ar trebui sa se ocupe patronii de aducerea lor?
Buna seara! Am fost reangajat la o firma romaneasca ce isi desfasoara activitatea in afara tarii, la data de 1.03.2020. Astazi,avand in vedere coronavirus, am fost trimis in țară iar pe drum am fost înștiințat că am fost concediat fiind in perioada de probă. Mentionez ca am lucrat la aceasta firma multi ani înainte pe acelasi post.
Intrebarea este daca aceasta incetare a contractului de munca este in regulă aband in vedere ca eu am lucrat la aceiasi patroni ani de zile.
Va mulțumesc!
Bună seara! Locuiesc la et4/4 al unui apartament debranșat cu forme legale de la Radet, așadar fară nicio țeavă de încălzire de la Radet în casă. Știu ca trebuiesc plătite spațiile comune, în cazul nostru subsolul. Pe scara noastră este doar un apartament care se mai încalzește de la Radet.
Întrebarea este: eu trebuie să plătesc aceiași sumă ca și ceilalti vecini?
Cum se calculează această sumă?
Răspuns la discuția masina \\"stearsa in parcare\\"\'
practic masina pe care am ''STERS-O'" nu a patit nimic doar eu i-am lasat un pic din vopseaua mea pe cauciucul pe care il au unele masini , dealundul masinii, la jumatatea usilor. Ce se intampla daca nu pot sa merg in 24 de ore la politie?
Ce se intampla daca celalalt ajunge inaintea mea la politie si ma reclama?
Nr de tel nu puteam sa las in geam,riscam sa ma sune oricine iar la poze nici nu m-am gandit.
In timpul manevrelor de parcare am "'sters'' usor vopseaua unei masini. Am plecat masina era tot acolo. Am mai asteptat ceva timp in masina in speranta ca va venii proprietarul masinii dar nu a venit asa ca am plecat. Am retinut nr masinii pe care am 'sters-o"'. Sunt si martori care m_au vazut. intrebarea este: am procedat corect? Ce e de facut? Care sunt consecintele?
Discuție Somaj
Buna ziua. Vin dupa un concediu de crestere al copilului pana la 2 ani (mai am aproape o luna) si ma intereseaza cat timp ar trebui sa ma intorc la munca pentru a putea beneficia de somaj?