avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate csandra

Activitate csandra

Diferenta de suprafata mp apt, intre contract vanzare cumparare si shita de priectare.Unde pot face reglarea acestei greseli dupa multi ani aflata datorita schimbarilor de coloane comune pe scara blocului .Multumesc
Buna ziua , in cazul inlocuirii coloanelor de apa menajera si canalizare , pe o scara de bloc ce suprafata se ia in calcul ...suprafata utila a apartamentului sau suprafata construita , care calcul este legal ? Multumesc.
Buna ziua , doresc sa stiu unde se pot face reclamatii , sesizari privind un consum exagerat de gaze naturale , bucatarie , intr+un apartament de bloc.Mentionez ca in luna Noiembrie acest consum este trecut cu mai mult de dublu + in zeci de ani nu am avut asa un consum , se pare ca am terminat cu furtul la electrica si am trecut la gaz !!! Multumesc anticipat .
...multumesc dar hai sa nu intram in analize de vocabular , fonetica , scriere ,etc....ne mai documentam inainte !!!
...este un raspuns fara relevanta vis a vis de intrebarea formulata , multumesc .
In cazul instrainarii unui autoturism, este oportun un act de vanzare cumparare sau o donatie + nu este vorba de instrainarea catre o ruda . Care varianta este de ales din punct de vedere al actelor , taxelor , timpului alocat acestui proces. Multumesc anticipat .
doresc sa cunosc litera legii privind linistea si ordinea publica respectiv +spatiul dintre doua blocuri , in care se afla un spatiu de joaca amenajat si in care frecvent se joaca football intra sub incidenta vreunei legi de respectare a linistii sau daca nu e in interiorul blocului ...putin ne pasa --
inscriere la medic familie ca si coasigurat
Doresc sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscrierea la medic de familie ca si coasigurat .
Mentionez ca sunt nevoita sa ma reinscriu la un medic de familie datorita decesului medicului la care eram .
Statutul de coasigurat este generat de sot inca de acum cativa ani , cand adeverintele de asigurat erau eliberate de angajator. In prezent , ca si pensionar , ce acte trebuie sa aduca pentru ca inscrierea mea la medicul de familie sa poata fi validata?
Mentionez ca statului sotului ca si asigurat si al meu ca si coasigurat , nu s-au schimbat - a intervenit doar situatia decesului in cazul medicului de familie .
Multumesc anticipat .
...vand casa inaintea decesului meu ?
Unde si cum procedez pentru scoaterea propriului fiu de la succesiune ?