avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate Tudork

Activitate Tudork

Buna seara! in primul rand va multumesc! nu este vorba de accident de munca ci de codul 322 trecut pe concediile mele medicale, boala este cronica, a demarat cu o epuizare fizica si psihica, sunt un om normal numai ca din cand in cand merg la sanatoriu de la predeal si ma odihnesc-la sanatoriu de nevroze. La intoarcerea din medical mi-a solicitat(sefa de protectia muncii) declaratie ca boala nu a fost declansata datorita sau in timpul serviciului. Acest lucru nu-l poate preciza nici medicul meu, eu nici atat. Ma ameninta cu trimiterea la un specialist pentru evaluare si ma intreaba daca vreau sa ma sinucid!! Eu lucrez in institutie de 11 ani, am 35 ani de munca, nici o greseala si nici o abatere, doar 60 zile de medical in ultimul an. Fac plati(ordine de plata si centralizatoare ptr 8000 de asistati(lucrez la financiar) stres cat cuprinde dar nu ma plang la servici, dar, am 56 de ani si mai obosesc si trebuie sa ma mai odihnesc. Nu am dreptul la confidentialitatea bolii sau poate striga oricine ca am depresie -usoara cu tratament doze de copil si cu vizite la medic si psiholog, sunt doar mai emotiva...
Ma simt umilita nu toata lumea intelege boala, eu am acceptat-o, inteles-o si m-am impacat cu ideea .Exista oaza de la Predeal si imi recapat tonusul. Nu am facut nici-o scena, criza sau ceva de genul acesta la servici. Nici nu se cunoaste nimic la mine.
Sunt indignata ca orice mahala poate vorbi si proceda asa cu mine! Eu nu am drepturi?
va rog, sa-mi spuneti, daca vis-a-vis de un cod de boala (depresioara si stari de anxietate)seful de medicina muncii care nu este medic poate comenta boala mea in institutie si-*mi poate cere declaratie ca boala nu se datoreaza sarcinilor de servici? Sau unde pot citi despte dreptul la confindentialitatea bolii?
Tudork