avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Activitate gbar

Activitate gbar

Va multumesc foarte mult , stimati avocati!
Chiar daca pronunțarea s-a amânat cu 2 săptămâni?
Deci , oricând, până la pronunțare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Concluziile se pot depune oricând atât pe fondul cauzei cât și în timpul procesului sub diverse denumiri note de ședință,concluzii scrise ,note scrise etc.

Instituția procesuală a amânării pronunțării pentru max 15 zile.
Dacă motivul amânării este neacordarea unui termen pentru lipsa apărare, noul cod de procedură civilă spune explicit că înainte de pronunțare se pot depune concluzii scrise.

Dacă instanța civilă amână pronunțarea, fara a expune oral sau scris nici un motiv, se subînțelege implicit că se pot depune concluzii scrise ?
Am cerut la ISC. Mi s-a zis că e confidențial prin reglementare ISC.

De 2 luni mă cert cu PMB. Am cerut suprafața desfășurată, publică conform 50/1991 din 2023. Nu s-a răspuns că autorizația fiind din 2012, nu se aplică. Asta mi-a zis Urbanism PMB. Iar biroul de aplicare a legii 544)2001 mi-a spus că din moment ce aplic legea construcțiilor, nu e treabă lor.

POPA GHEORGHE a scris:

De ce nu il cereti la ISC ? Primaria a raspuns corect, nu a emis ea, acest aviz.

Bun. Perfect. Dupa ISC, Primaria solicita si avizul ISC ca document ce trebuie depus, in baza cauria se va emite autorizatia de construire. Autorizatia se elibereaza etc,. Am solicita la PMB eliberarea unei copii dupa avizul ISC, ce face parte din dosarul unei autorizatii de construire emise in 2012. Mi s-a raspuns ca nu e informatie de interes public deoarece nu a fost eliverat de PMB.
printre anexele unei autorizatii de construire intra si avizul ISC? Mie mi se pare ca da...desi nu pot fi sigur datorita sintagmelor indepartate "anexa" si "aviz".
printre anexele unei autorizatii de construire intra si avizul ISC? Mie mi se pare ca da...desi nu pot fi sigur datorita sintagmelor indepartate "anexa" si "aviz".
Asiguratorul va transfera suma agreata cat de cat rapid, eficient pentru recuperare?
Intreb deoarece in legatura cu instanta civila s-au scris lucruri contradictorii : in 3 ani iti da o suma dubla
sau chiar dupa un an. Parerea mea, daca asiguratorul agreeaza la suma de 6-9 mii livrabila in 2-3 luni, e mai bine decat in instanta civila.

Szekely Barna a scris:

Pentru 15 zile organele de cercetare vor propune clasarea dosarului penal. Clientul poate sa meargă la asiguratorul Dvs să deschidă dosar de vătămare
Dar nu va obține ceea ce dorește, 6 sau 9000 euro..Asta insemnand minim 400 euro pe zi de îngrijire.. Daca nu-i va conveni oferta asiguratorului poate sa meargă în civil. Acolo decide instanta ce suma va acorda..

Asiguratorul va transfera suma agreata cat de cat rapid, eficient pentru recuperare?
Intreb deoarece in legatura cu instanta civila s-au scris lucruri contradictorii : in 3 ani iti da o suma dubla (20 mii euro)
sau chiar dupa un an. Parerea mea, daca asiguratorul agreeaza la suma de 6-9 mii livrabila in 2-3 luni, e mai bine decat in instanta civila.

Am dat toate datele, inclusiv filiala unde am platit asigurarea.
Conteaza , influenteaza pozitiv oferta asiguratorului , sa merg si eu impreuna cu clientul, sau sunt suficiente datele mele ca asigurat? Va multumesc foarte mult.
Szekely Barna a scris:

Pentru 15 zile organele de cercetare vor propune clasarea dosarului penal. Clientul poate sa meargă la asiguratorul Dvs să deschidă dosar de vătămare
Dar nu va obține ceea ce dorește, 6 sau 9000 euro..Asta insemnand minim 400 euro pe zi de îngrijire.. Daca nu-i va conveni oferta asiguratorului poate sa meargă în civil. Acolo decide instanta ce suma va acorda..