avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate kryss72

Activitate kryss72

Am primit de la Anaf o instiintare de plata in val de aproximativ 400 lei ...am mers la sediu am intrebat de unde provine suma si mi-au spus ca este o diferenta de impozit pe profit din urma cu 9 ani si ca acum s-a dat actualizare.Am cerut sa platesc in rate ...am achitat suma dar la ultima rata mi-au spus ca mai am de plata inca 260 de lei penalizare! Este posibil ca 9 ani sa nu primesc nici o instiintare iar acum sa fiu penalizata desi am platit integral datoria?
Am intrebat daca este legal sa am doar 30 min pauza la un program de 8 ore...mai ales ca lucrez cu abur la temperaturi inalte.
Lucrez intr-o croitorie in Ploiesti...in curind vom fi mutati in alt sediu unde mai exista deja o croitorie cu program de la 7 la 15.40...cu o singura pauza de 30 min.....este legal asa cv|? Mentionez ca personal sunt calcatoreasa...adica lucrez 8 ore in picioare...cu abur ...
Tocmai ce am primit o informare de poprire pe salariu ...este legal in aceasta perioada?...culmea este ca suma este platita si desi am extrase bancare care dovedeste nu ma inteleg cu cei de la executor....nu mi spun ce anume este in neregula cu extrasele doar m-au penalizat continuu ....si asta dupa 1 an de la incetarea platii.Ce pot face?
Discuție Informații
Firnele deschise prin fonduri europene pot intra in insolventa? Angajatii au drept de somaj? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Recalcularea dreptului la CO
21
Răspuns la discuția Recalcularea dreptului la CO
Am aflat azi ca de fapt sunt 21 de zile de CO...dar numai pe hartie!
Răspuns la discuția Recalcularea dreptului la CO
20 zile.
Am lucrat la o firma de confectii din 4 .09.2016.Anul acesta 2017 am avut 2 zile de CO in luna aprilie si din nou CO colectiv in perioada 24.08-07.09 .La lichidarea lunii am avut surpriza sa mi se spuna ca nu am avut drept de CO decat 6 zile restul fiind trecuta in fara plata! Nici pana in ziua de azi respectiv 21feb 2018 nu mi s-a recalculat dreptul la zilele de CO.In data de 30 ian 2018 am incetat activitatea in acea firma .Ce sanse mai am sa primesc banii pe CO si cum sa procedez?
Discuție Preaviz
Doresc sa mi depun preavizul la firma la care lucrez dar am o poprire pe salariu si nu stiu cum se procedeaza in acest caz pana incep lucru in alta firma..