Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate kryss72

Mulțumesc pentru răspuns.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Daca alte apartamente de pe aceeasi coloana nu au acea aerisire, atunci putem presupune ca nu a fost facuta de la inceput.

Amenda nu primiti din prima, pt ca fapta s-a prescris.

Insa e posibil ca, in functie de situatie, sa fiti obligat fie sa obtineti autorizatie pentru acea modificare. Vi se va da un termen anume. Daca nu il respectati, abia atunci puteti primi amenda.

Nu știu să citesc schiță apart.dar vecina din fata apart..a avut aerisire și a astupat.o ...îmi e greu sa cred că doar 2 locatari au avut tupeu să facă aceste aerisiri care sunt situate în loc înalt . Mulțumesc pt răspuns.

cyan a scris:

Verificați schiță cadastrala daca este trecuta aerisirea.
Este ciudat ca o aerisirea ss fie spre casa scării.
Verificați daca exista aerisirea la un apartament similar de la etaj superior sau inferior

Acum 22 ani mama mea a cumpărat un apartament....La baie exista o aerisire care da spre scara blocului.Nu a existat întrebări sau probleme până în prezent când cineva a făcut reclamație la primărie să fie verificate apartamentele pe întreaga scara pt a se vedea ce modificări exista.Eu nu știu dacă aceea aerisire a fost în planul apartamentului sau foștii proprietari au făcut-o o.Intrebarea mea este daca e posibil sa primesc amenda pt acea aerisire.
Am primit de la Anaf o instiintare de plata in val de aproximativ 400 lei ...am mers la sediu am intrebat de unde provine suma si mi-au spus ca este o diferenta de impozit pe profit din urma cu 9 ani si ca acum s-a dat actualizare.Am cerut sa platesc in rate ...am achitat suma dar la ultima rata mi-au spus ca mai am de plata inca 260 de lei penalizare! Este posibil ca 9 ani sa nu primesc nici o instiintare iar acum sa fiu penalizata desi am platit integral datoria?
Am intrebat daca este legal sa am doar 30 min pauza la un program de 8 ore...mai ales ca lucrez cu abur la temperaturi inalte.
Lucrez intr-o croitorie in Ploiesti...in curind vom fi mutati in alt sediu unde mai exista deja o croitorie cu program de la 7 la 15.40...cu o singura pauza de 30 min.....este legal asa cv|? Mentionez ca personal sunt calcatoreasa...adica lucrez 8 ore in picioare...cu abur ...
Tocmai ce am primit o informare de poprire pe salariu ...este legal in aceasta perioada?...culmea este ca suma este platita si desi am extrase bancare care dovedeste nu ma inteleg cu cei de la executor....nu mi spun ce anume este in neregula cu extrasele doar m-au penalizat continuu ....si asta dupa 1 an de la incetarea platii.Ce pot face?
Discuție Informații
Firnele deschise prin fonduri europene pot intra in insolventa? Angajatii au drept de somaj? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Recalcularea dreptului la CO
21
Răspuns la discuția Recalcularea dreptului la CO
Am aflat azi ca de fapt sunt 21 de zile de CO...dar numai pe hartie!