avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Activitate daniliee

Activitate daniliee

ceea ce spuneti dvs nu mi se pare corect deloc: aceste datorii s-au acumulat timp de 3 ani de zile prin penalitati(de trei ani nu a stat nimeni in apartament); de ce in aceasta perioada asociatia nu a dat in judecata fostul proprietar pentru recuperarea datoriei? din comoditate si las' ca vine un fraier si achita datoria!!!de ce daca legea imi da dreptul sa nu ma intereseze de datoriile pe care le-a facut altcineva, sa le achit eu?sa dea in judecata pe vechiul proprietar si sa recupereze de la el,sunt destule mijloace!!!
cine le-a facut, adica vechiul proprietar!!!
Buna ziua.In luna decembrie 2014 am cumparat un apartament scos la licitatie publica.am primit actul de adjudecare pe care este trecut urmatorul paragraf:Prezentul act de adjudecare,in baza art 517 C proc. civila,reprezinta titlu de proprietate asupra imobilului adjudecat,in baza sa putandu-se cere inscrierea in cartea funciara.Ipotecile si celelalte sarcini reale,precum si drepturile reale intabulate dupa notarea somatiei in cartea funciara se vor radia din oficiu,potrivit art 508 alin 4 Cproc. civila."La asociatia de proprietari, la curent, la gaz, sunt datorii ale fostului proprietar, toti imi cer sa le achit eu pentru a putea sa intru in legalitate pe numele meu!!In plus cei de la finante mi-au cerut sa achit impozitul de tranzactie, in suma de 2100lei, achitat in numele fostului proprietar de catre mine, pentru a putea intabula apartamentul!!!Este legal cee ce imi cer asociatia, electrica, e-onul? imi pot face ceva daca nu achit aceste datorii?imi pot face contracte noi la gaz si curent?