buna ziua,,, cazul meu e mai complicat ,,, cand am avut accidentul cei din biroul firmei au vorbit cu politistii de la locul accidentului si mie nu mi.au dat niciun act doveditor de accident ,, au musamalizat totul ,,,am scris ca este tentativa de omor cu premeditare deoarece patronul stia ca, capul tractor este srot , adica din punct de vedere tehnic este neeaceptat , si mecanicii firmei fiind polonezi mi,au desfacut surubul d la cpatul de bara din cseta de directie deci am ramas fara directie si eu tragand frina de mana am ricosat in parapet...daca nu aveam experienta si luciditate facem un accident foarte mare si cu multe victime .....deci in romania nu se poate deschide un proces ?
Buna , am lucrat in GERMANIA - sofer tir- si am avut un accident pe autostrada ,mi s.a desfacut un surub la bara de directie din caseta de directie , si am fost aruncat in parapetul de protectie de pe marginea autostrazii, eram angajat legal cu contract de munca si intrebarea mea este . POT SA.L DAU IN JUDECATA in ROMANIA pe angajator?
AL ACUZ pt TENTATIVA DE OMOR ....stiu ce vorbesc si am si dovezi ...poze d la locul accidentului