Intampin probleme in ceea ce priveste un dosar de executare silita in care eu sunt cel care cumpara si anume: O persoana care detine o parte din casa ce am cumparat-o are probleme cu anaf. In vederea achizitionarii partii detinute de aceasta si pentru care exista un sechestru pe aceasta casa am fost la executorul judecatoresc. Acesta m-a trimis la trezorerie sa platesc valoarea ce rezulta in urma expertizei a acelei parti din casa. Am depus banii la trezorerie, am primit un proces de constatare prin care se stipuleaza vanzarea acelei parti insa aici intervine problema: cei de la cartea funciara nu vor sa ridice sechestru fara a avea actul de adjudecare sau o decizie judecatoreasca in sensul ridicarii sechestrului sau ceva de genul. Intrebarea mea este urmatoarea: sunt indrituit sa ma duc la executor si sa ii cer actul de adjudecare a proprietatii? Acesta mi-l poate da pe o baza legala?(adica sa nu faca/fac ceva ilegal) Solutii daca stiti, va rog frumos si va multumesc la fel de frumos!