avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate erikkka

Activitate erikkka

Răspuns la discuția Spor vechime
multumesc!!
Răspuns la discuția Spor vechime
Multumesc mult! Ma chinui sa inteleg totusi.... Dvs ce intelegeti?

(3) In situatia in care salariile de baza/soldele functiilor de baza/salariile functiilor de baza/indemnizatiile de incadrare, indemnizatiile lunare avute in luna iulie 2016 sunt mai mari decat cele prevazute in anexele la prezenta ordonanta de urgenta, se pastreaza salariile de baza/soldele functiilor de baza/salariile functiilor de baza/indemnizatiile de incadrare, indemnizatiile lunare acordate pentru luna iulie 2016, precum si cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor si celorlalte elemente ale sistemului de salarizare, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

(4) Pentru personalul nou-incadrat, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, inclusiv pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte profesionale, salarizarea se face la nivelul de salarizare pentru functia similara stabilit potrivit alin. (1)-(3), in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

(5) Pentru personalul prevazut la alin. (3) care avanseaza in gradatia corespunzatoare transelor de vechime in munca, salarizarea se face la nivelul de salarizare pentru functia similara, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii. In situatia in care la avansarea in gradatie nu se regaseste o functie similara in plata, salariul de baza avut se majoreaza cu procentul aferent gradatiei in care urmeaza a fi incadrat, dupa cum urmeaza:

- 7,5% pentru gradatia 1;
- 5% pentru gradatia 2;
- 5% pentru gradatia 3;
- 2,5% pentru gradatia 4;
- 2,5% pentru gradatia 5.

Voi primi 5% la salariul care il am in septembrie? (salariul este mai mare decat cel prevazut in anexe)....
Imi cer scuze ca insist!
Răspuns la discuția Spor vechime
cercetare. ne-au incadrat la personal didactic auxiliar.
Răspuns la discuția Spor vechime
Din luna septembrie ar trebui sa se aplice acest spor. Salariul meu a ramas nemodificat in luna august fiind mai mare fata de cel din grila de salarizare. Teama mea e ca trecand pe alta gradatie de salarizare sa se aplice cea din ordonanta si nu o crestere cu 5% la salariul meu asa cum era pana acum. Aceasta era intrebarea.
Discuție Spor vechime
Buna ziua. Sunt bugetar si de luna viitoare ar trebui sa primesc un spor de vechime (10 ani). Intrebarea mea este daca mi se va aplica noua grila de salarizare conform careia salariul meu va scadea sau voi primi 5% asa cum era pana acum. Multumesc!