avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate george2015

Activitate george2015

Răspuns la discuția Poprire
Ok, în momentul de fata banii sunt tot în cont, nu au fost extrași, sunt acolo de 11 zile, nu știu cum sa procedez, nu mi se răspunde la telefon, exista termen legal pt deblocare cont? Legal nu ar fi sa îmi oprească 33 la suta din ei? Sa aștept sa ma execute silit? În data de 25 îmi va întra salariul în acel cont. Și eu nu îl voi putea folosi.
Răspuns la discuția Poprire
Un acord verbal telefonic

Dapix a scris:

Ați încheiat cu banca un angajament de plată SCRIS, sau verbal`?

Răspuns la discuția Poprire
Menționez ca nu sunt executat silit, iar suma din card ar acoperi toată restanta
Discuție Poprire
Ajutați - ma sa inteleg
În urma credit avut la ING, după neplata a 5 rate am ajuns la o înțelegere cu banca, nu cu un executor ci cu banca, un angajat al băncii D-l Mihail sa zicem sa achit restanta în 10 rate a 850 ron/luna, în fiecare luna în data de 15 sunam pe mobil persoana respectiva... domnule aveți banii în cont, retrageți banii și deblocati-mi cardul eu neputând sa folosesc cardul și banii din cont decât după plata ratei. În aceasta luna am depus singur și de buna voie în cont o suma mai mare strânsă de mine pentru efectuarea unei lucrări dentare. A venit data scadenta de 15 dar Dl Mihail nu răspunde la telefon suna ocupat mereu.... Am sunat la relații cu clienții ING toată săptămâna cerând sa discut la departamentul popriri, mi se da mereu același nr de telefon al Dl Mihail, mi se spune ca nu este la birou, ca i sa trimis mail, etc. Menționez ca nu sunt executat silit, nu am primit încă nimic în acest sens... Problema este ca nici rata stabilita nu sa retras, dar în momentul de fata am toți banii blocați în acel cont.... Nu pot retrage... Exista un temei legal? Cât timp îmi tine legal contul blocat??? Dacă angajatul băncii pleacă în concediu 2 săptămâni eu aștept după el??? Sa ma aștept sa îmi retina toată suma din card dacă ea acoperă valoarea restante? Au acest drept? E abuz??
Va multumesc
Buna seara
Am si eu urmatoarea problema: in urma unui acord de mediere instanta hotaraste:
Subsemnata...sunt de acord ca domnului... sa ii revina intreg dreptul de proprietate asupra imobilui...si sa fie inscris in cartea funciara intreg imobilul pe numele acestuia, dupa ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Transferul dreptului de proprietate pe numele... asupra imobilului situat in..., va opera de la data pronuntarii hotararii de expedient si sunt deacord cu intabularea de proprietate asupra imobilui in favoarea domnului....
subsemnatul ... inteleg sa achit urmatoarele...
subsemnatul ... ma oblig sa achit numitei....o sulta de ... in termen de..

intrebarea este: daca nu am achitat inca intreaga sulta pot transfera dreptul de proprietate pe numele meu deja?
multumesc