avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate anutsa22

Activitate anutsa22

multumesc!!!
si de asta am si intrebat pentru ca am apelat la organele de protectie a minorului si mi sa spus ca trebuie sa am cetatenie ...
hmmm daca vreti sa stiti tatal da recurs la divort care este deja finalizat in Md dar de copil niki un interes ..... cum credeti astfeel de om il puteti numi tata cind niki nu se intereseaza daca copilul asta ce face ,,,, da eu inteleg de egalitate dar pe mine nu ma interesa chestia cu drepturile parintesti ,, eu am dat un exemplu ,,,, stiu drepturile si obligatiile dar dvs fiind avocat nu ati inteles ideea mea .... eu nu am nevoie de cetatenia romaneasca pentru asa vreau eu dar dat fiind faptul ca copilul meu nu primeste indemnizatia care li se da minorilor pina la 18 ani pentru ca tatal lui o primeste personal si nu io trimite copilulului p.u are dreptul, el fiind tata nui io trimite din orgoliu ca e e suparat pe mine dar nustiu ce face cu ea ,,,, de asta vreau sa fac pasaport romanesc
in RM e la fel trebuie sa respecti legile si e la fel cu drepturile parintesti ca si cum a-ti mentionat Dvs mai sus
ideea caca eu acu nu am cetatenie romana și daca obtin cetatenia romana Romania va avea drepturi de a ma obliga sa respect anumite decizii luate in instanta ?
si daca obtin cetatenia romană poate Ro sa ma oblige l a anumite decizii luate de ei de exemplu să respect decizii de program vizitare minor ?
buna ziua, sunt cetateana A Republicii Moldova, am fost casatorita cu un român dupa care acu la moment avem divort oficial in RM .
Dat fiind faptul ca el nu recunoaște divortul din RM a dat divort acolo in Ro dar din cite stiu eu nu s-a finalizat si este in recurs.
Din motive ca copilul este si cetatean român as dori sa imi fac pasaport roman
Intrebarea mea este pot sa imi fac cetatenie româna daca am judecata?
si judecatile estea nu o sa afecteze cu nimik sau nu ma va obliga cu nimik daca imi fac cetatenie româna?
Răspuns la discuția Divort
Da Romania a emis necompetenta sa de ail divorta acolo, el a dat recurs ceea ce ma nelinisteste , nu stiu de fapt ce sa inteleg din asta , se totul de la inceput si decizia copilului de a ramine cu mama sau odata ce este hotarorea lor din Romania nu se schimba?
Discuție Divort
Buna ziua. am si eu o nelamurire . Sunt Moldoveanca , am fost casatorita cu un roman , in vara anului trecut am divortat de el , dat fiind faptul ca in ultimii 2 ani traiti impreuna am trait in MD. Ne-am separat si el a plecat in Romania, a dat acolo la divortat si eu In MD am divortat de el mai repede ca el si plus i-am dat si pensie alimentara, dat fiind faptul ca a refuzat sa recunoasca divortul din MD si plus niki pensia alimentara nu a recunoscut-o. Am trimis la procesul lui de divort dokumentele care erau dovada divortului nostru din MD si dupa un timp Romania l-a refuzat sau a respins cererea sa de divort acolo la el in tara . Acu recent Domnul in cauza a dat recurs pentru ca sa il divorteze din nou , mi-a venit recursul sau informatia despre aceasta si mi sa cerut niste documente , i le-am transmis la fel.
Intrebarea mea este , la ce sa ma astept dat fiind faptul ca suntem divortati si plus ca sunt 2 hotariri din ambele state ? e posibil sa i se accepte recursul .?

Răspuns la discuția Divorț
România nu știe ca el e divorțat în Moldova pentru ca el nu recunoaște asta. Iar Cind am divorțat el avea drept de ședere în Moldova.
Discuție Divorț
Bună ziua am și eu o întrebare sunt moldoveanca am trăit cu un roman 3ani. Neam despărțit din februarie din iulie suntem divorțați de fapt locuind în Moldova am dat la divorț în Moldova iar el fiind tara a dat la divorț în ROMÂNIA. Intrebarea mea este deja dacă suntem divorțați în Moldova iar acolo merge procesul de divorț este legitim? Cum e de procedat dat faptul ca procesul în Moldova sa încheiat cu 2luni în urma și tot deja este și hotărâre judecătorească și copilul cu mine
Răspuns la discuția Divort
Mulțumesc