Buna ziua,
Situatia mea este cam ciudata.
Firma la care lucrez vireaza asigurarea de sanatate la casa Opsnaj (lucru despre care eu nu am stiut, probabil a fost o greseala). Cand am inceput tratamementul de hepatita, pe care intre timp l-am si finalizat cu succes, am fost la ei sa vad daca sunt in evidenta lor si mi-au spus ca nu sunt. In schimb, cei de la CASMB mi-au spus ca nu conteaza contul unde varsa firma banii, conteaza doar medicul de familie (acesta are contract cu CASMB) si mi-au dat banii de tratament.
Acum, colac peste pupaza, nu am primit cardul de sanatate... am fost astazi la CASMB, care s-au uitat in sistem, au vazut ca sunt asigurata, au vazut de asemenea ca firma varsa in contul Opsnaj si m-au anuntat sec ca figurez cu un card emis dar... nu de CASMB ("nu s-a trimis cardul spre eliberare") si asa nu au putut sa-mi dea celebra adeverinta inlocuitoare. Problema este ca nu mai stiu ce sa fac! Ce ma sfatuiti? Este clar ca nu pot ramane fara cardul de sanatate. Mi-e si frica sa ma duc la Opsnaj, daca zic ca nu este nici acolo, ce ma fac? Va multumesc mult pentru ajutor.